30-12-2019, 12:19 AM
Au, veliki protesti u Srbiji zbog toga, Vucic se i ne cuje povodom toga, narod cuti ili neka sica izasla na proteste.
Sad jos neko bi da zove Rusiju. A zasto da je zoves kad narod za to nije ni zainteresovan.
Pa sad da Vucic pokloni Kosovo dva dana bi bilo po 20.000 ljudi na protestu i kraj.
Meni taksista u BG kaze: Sta to Kosovo, mi ga nemamo odavno.
Ja nista, cutim.
Komunizam....sve je to komunizam koji se nastavio sa Vucicem. U Krusevac odem leti, poslednje 2, 3 godine vrrlo prazan grad oko 23 sata, nikad nije bilo tako. Izgleda da se natalitet osetio i tamo.
Komunizam....
Imate komunisticku filozofiju koja se jos pospesuje od strane Vucica.
Vas moze da spase samo propast zapada, NISTA VISE. Tako cete da se sacuvate, drugi nacin en postoji.
Ko hoce d asacuva srpsko bvolje d aode van Srbije nego da ostane u Srbiji.
Sad jos neko bi da zove Rusiju. A zasto da je zoves kad narod za to nije ni zainteresovan.
Pa sad da Vucic pokloni Kosovo dva dana bi bilo po 20.000 ljudi na protestu i kraj.
Meni taksista u BG kaze: Sta to Kosovo, mi ga nemamo odavno.
Ja nista, cutim.
Komunizam....sve je to komunizam koji se nastavio sa Vucicem. U Krusevac odem leti, poslednje 2, 3 godine vrrlo prazan grad oko 23 sata, nikad nije bilo tako. Izgleda da se natalitet osetio i tamo.
Komunizam....
Imate komunisticku filozofiju koja se jos pospesuje od strane Vucica.
Vas moze da spase samo propast zapada, NISTA VISE. Tako cete da se sacuvate, drugi nacin en postoji.
Ko hoce d asacuva srpsko bvolje d aode van Srbije nego da ostane u Srbiji.