13-01-2020, 03:47 AM
(13-01-2020, 03:09 AM)zstoja Пише: Nemam ja tebi sta da objasnjavam, posto sumnjas u ono sto pricam. Sta ja ima da pricam sa covekom koji mi ne vreuje? Mi mozemo da se ne slazemo oko nekih stvari, ali si malo komunista....coveku se veruje sve dok se ne dokaze suprotno.
Доообро бре Заостоја, трудиш се својски да нас убедиш да не гледаш ТВ у Чемерици, ај'да ти поверујемо ал'сумњам, сад велиш да сам ја комуниста...доообро!
Међутим!
Ти врдаш к'о киша око Крагујевца или к'о она снаша од дебела мушка споловила, јербо нијеси објаснио ође да ти уствари не да лупеташ ко м*уда по самару и нијеси нас убедио да твоје мисли нијесу постављене наопако к'о у вепра м*уда!
Прво, ради бољег разумевања ај'да и ми користимо те термине КАПИТАЛИЗАМ, КАПИТАЛИСТА....које је пустио у промет Кисел-Леви Мордекај, алиас Карл Маркс, иначе многопоштовани научник у Чемерици, чије се теорије од којих здравом човеку одпадају уши, предају и уче на елитним Университетима диљем напукле Чемерике!
Даклем у Чемерици постоје најмање ТРИ врсте тога КАПИТАЛИСТЕ кога ти дижеш у небеса, ама коло води ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ КАПИТАЛИСТА и АТЕИСТА коме је Држава и Нација из које се испилио последња рупа на свирали!
ГДЕ ТИ ЖИВИШ ЧОВЕЧЕ....ЧИТАШ ЛИ ТИ ИШТА ПАМЕТНО ИЛИ САМО ЗЕВАШ У ПРОГРАМЕ КОЈЕ ТИ СЕРВИРАЈУ КОЈЕКАВИ СУБОТАРИ, БАПТИСТИ, КВЕКЕРИ И СЛИЧНИ?!
ПА ТАЈ АНАЦИОНАЛНИ БЕЛОСВЕЦКИ КАПИТАЛИСТА ИЗДАДЕ И ПРОДАДЕ ЧЕМЕРИКУ, ИЗВУЧЕ СВЕ ИЗ ЗЕМЉЕ И ПРОДАДЕ СЕ ПЕКИНЕЗИМА, МЕКСИКАНЦИМА И КО ЗНА КОМЕ У БЕЛОМ СВЕТУ КА ПОТОЊА КУРВА, И ДОВЕДЕ ЧЕМЕРИКУ ДО ИВИЦЕ ПРОПАСТИ!
ДАНАС ЈЕ ГЛАВНИ ПРОБЛЕМ БАТА ДОНАЛДА, КОЈИ ЈЕ НАЦИОНАЛНИ, АМЕРИЧКИ КАПИТАЛИСТА, КАКО ДА ВРАТИ ЛУТАЈУЋИ ИЗДАЈНИЧКИ КАПИТАЛ У ЗЕМЉУ И ДА НАПЛАТИ НЕШТА ПОРЕЗА, И ЗАТО ГА ЈЕ ОСИРОМАШЕНИ И ОБЕСПРАВЉЕНИ НАРОД И ИЗГЛАСАО И ИЗГЛАСАЋЕ ЈОПЕТ!
ТИ МО'Ш ДА ПРОДАЈЕШ ТВОЈЕ СУЛУДЕ ИДЕЈЕ НЕКОЈ СРБСКОЈ НАИВИ, АКО ИКО ЧИТА ТВОЈ БАЉЕЗГ...НАМИ ЈОК!
Куку и леле што учиње Чемерика од човека, ка'е не гледа Тевеју ама одакле му извори за ово лупетање!
Куку и лелееее Србима (тзв.) који се расрбе кад оду у Чемерику...овај је можда отиш'о у неке баптисте, квекере, џеховине сведоке...неке Џудео-Хришћане (више Џудео него Хришћане), "Алелуја брадерс"...који имају неко божанство "Џизус"...ко зна која је то секта у земљи секти што се вика Чемерика!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!