22-01-2020, 07:58 PM
(22-01-2020, 07:02 PM)Александар Динчић Пише: Делим исто мишљење.
Ја нe делим, ни то, ни сва претходна која су написана,изузев да је филм одличан.Џаба вам сва прича све ће то "српски" дип стејт да заустави оличен у вампирским ликовима спс-a и субнора.Фасцинирате ме вашим мишљењима и уверењима како нешто може да се промени у скупштини јер је неки бивши радикал нешто рекао а подржало га још пар њих.Док год постоје СПС,Субнор и калемарски сестрић од тога нема ништа. Када буду одбачени на маргину друштва а власт узме неко ко није Ђилас,Борко тупавко, Двери и слични медиокритети е онда се можете надати нечему. Дотле тражите пољске и чешке телевизије или купујте филмове од Милослава и ћутите.Није ово време за утопистичке халуцинације.
А сам Милослав каже да ништа не може без РТС. И у праву је.РТС је највећи британски експонент у Србији а Британци највећи противници Михаиловићеве приче и деловања, као и највећи противници свих оних
који о Дражи имају добро мишљење.Многе су Британци зауставили у откривању истине а предњачили су у уништавању две странке у Србији које би ово погурале без проблема (СПО и ДСС).
п.с. Овим Слобистима "четницима" са форума најтеже пада што је у време, две претходно наведене странке,на Равној гори одржаван државни скуп.Што тај скуп под државним окриљем не организују ови којима се филм свиђа толико да га провлаче по скупштини?Па зато што су јајаре и фуњаре и зато што ће за потребе дневне политике да провуку било шта кроз ту скупштину само да изнађу нов начин за замајавање овог замлаћеног народа.