02-02-2020, 07:09 PM
(02-02-2020, 05:01 PM)zstoja Пише: "Конфузан си и негде изгубљен."
Nije obavezno da svako sve razume.

Кх...кх....човечееее....Заостоја и Кизо се ипак најбоље разумеју...не знамо како и зашто ал'не да воде плодне дијалоге но све пуца по форуму!
Не бисмо да будемо злобан ал'шта'ш.....

(01-01-2020, 03:48 PM)zstoja Пише:(31-12-2019, 10:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(31-12-2019, 08:29 PM)zstoja Пише: U Americi je najmanaj socijala najveci natalitet, veci nego Kanadi, gde ej opet veca socijala.
Чемерика је до јуче имала отворене границе тако да су улазили мелеони разних орангутана, горила, бабуна, мандрила, шимпанза и....макака мајмуна, па зато и имају наталитет нарочито ако је већина тих орангутана, горила, бабуна, мандрила, шимпанза и....макака мајмуна...муслиманске вере!
Ваљда ће то Бата Доналд да спречи с'овим зидом иначе....ће да буде зид плача!
Паметном доста!
Prosvetar, ti pricas kao da iz Srbiej nisi izasao NIKAD. I to ne iz nekog grada u Srbiji, nego iz nekih pizdinaca gde tek pre 5 godina dosao internet.
Озастоја да и ми тебека нешто испричамо и да ми мало придавимо форум овуден, па ка'е:
Дошла висока инострана посета Краљу Николи на Цетиње, окупио се народ а међу њима нека баба седи накамен, мало онако....слободније.
Види то Никола па пошље Перјаника да каже баби да "покрије ону рупетину, да га не срамоти пред гостима"!
На то ће баба Перјанику:
-Поздрави ти Краља Николу и кажи му да ово није рупетина но соколово гњездо одакле ја и он излећео!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!