13-02-2020, 03:00 AM
(13-02-2020, 12:33 AM)Mekenzi Пише:(13-02-2020, 12:12 AM)ЈВуО-КГ Пише:(12-02-2020, 06:40 PM)Mekenzi Пише: Oстоја просветар ти је пропалица, бескућник, тешки социјални случај нема кер зашта да га уједе. Живи у некој шупи у некој распалој уџерици са наркоманима, алкохоличарима оне које је систем одбацио..
хахахахахаааа
Не вреди,морамо госин Самарџића на печење да водимо, ово нема ни у најјачим ситкомима. хаххахаха омогућио нам смех до суза
Сад кад улети Просветар као онај чича из Ко то тамо пева "Ко бре сиротиња,дај пет карти!"
Не зајебавам се. Мени је овде остало у сећање када је качио чланак из канандских новина где је ту његово комуну и његове сапатнике напао међед па се једва одбранили...
Оно што су сликали у новинама исте слике ко циганско картон насеље испод моста што је било у Београду...
To ti nista nije cudno u Kanadi. Mi smo videli vuka na obodu TORONTA, iz kola. A opste je poznato da cim izadjes severno iz Toronta i svratis u neku kafanu zimi, kad izadjes iz nje ne cudi se ako ti medved spava na haubi. Tu mu toplo. Kako se resava taj problem, ne znam.
Vidis, mi smo dosli u verem sankcija u Kanadu. I mozes da zamislis kako je to kad smo mi sleteli i kazemo...nista. Mrtav si ladan, nista te ne ushicuje, nula.
Al smo mi planirali da idemo u SAD, pitamo ove nase kako je u AMerici. Oni kazu isto, samo lakse za posao. I tako i bilo. I malo ljudi otvoreniji...jug, kao i uvek na jugu narod otvoreniji.
I kad zena nasla posao u Americi mi smo planirali da idemo negde po Bliskom istoku da zaradimo pare i nazad u Srbiju. I neki tamo iz neke bolnice u Saudisjkoj Arabiji video zenin rezime i trazio kopiju poslednjeg ceka. Ona mu poslala. Al kad video cifru, vise se nije javljao. Ta cifra je bila veliak za prvi posao i ovde.
Onda smo rekli da odradimo ovde i otvori zena privatno u Srbiji. I tamo kupili neki stancic od 30 kvadrata za ordinaciju. To bilo 2005, tako nesto.
Tad malo zivnulo u Srbiji.
Medjutim, malo po malo, to splasnjavalo...mi ajde ce otvorimo ovde privatno.... I tako smo ostali ovde....inace smo sve radili da se vratimo tamo.
Sta ce da bude sledece..nemam pojma...ali znam da bi voleli da bar nase dete ostane u Srbiji, ako mi nismo mogli...ali to je tako sve kilavo tamo...
--------------
Jao, a sta se prica za Njufaundlend...to tamo po kazni...otprilike.
Posto im malo naroda, nedostatak svega i svacega od ljudskih "resursa", tako zakucas na vrata, zenska otvori i izvolte...sva ti vrata otvorena....

Pa ja kad sam isao busoim iz Toronta za Detroit(zena bila u Detroitu), kad naidjes na mesto od 40.000 stanovnika to je VELEGRAD. Nema nista, mislim da samo jedno mesto bilo toliko, a ostal avrlo mala i nema ih uospte...retko s evidjaju....poreprija, ravno, pustinja... ne znam sa cim da uporedim...ona sela oko KS nisu zabit uopste....ono tamo....sacuvala bozja majka...

I vidis neki silosi, neki poljoprivrednik tu....sam, nema niko okolo... Cudo.
U stvari kad malo bolje razmislim ta unutrasnjost Kanade priluicno podseca na Sovjetski Savez...valjda se to i pomesalo kod naseg prosvetnog radnika.