14-03-2020, 09:13 AM
(11-03-2020, 10:10 PM)Милослав Самарџић Пише: Ово је ван памети. Оптужује угледне људе попут доктора Сеферовића, легенду емиграције Миомира Радовановића, или блиске рођаке, попут Иванкиног ујака Ђорђа Николића. Само се надам да Ђорђе неће видети то смеће!Ако ништа мислим да их је генерално лепо описао. Постоје описи њихових личности. Сигурно је да је негде и претерао, али генерално то је све брозовска банда. Неки су директно радили (и послати) за УДБ-у неки су били само брозовског менталитета (Броза су носили са собом), што је више него довољно.
Ја ни пре ни после овог текста пет пара неби дао за те поменуте људе. Какве је штете имала брозовштина од њиховог деловања? Ја видим само велике користи. И моралне и материјалне.
По чему су они легенде и заслужни? Шта су урадили, шта створили? Још једном кажем, логика је највећи доказ. То удбашко друштво је сво 90-тих било у врло блиским односима са централом у Србији. Користило удбашке виле на Дедињу имало све привилегије.
Напомињем да нисам уверен у организацију убиства како је навео Шашкијевић. Сувише ми то изгледа широко. Али да је сва та наведена екипа сумњива и да су неки од њих сигурно учествовали у убиству Драгише Кашиковића, кажем још једном то је ствар логике. Многе ствари о њима данас са сигурношћу знамо, а када се отворе досијеи знаћемо све.
Једино горе од брозоваца су брозовски четници.
(11-03-2020, 10:10 PM)Милослав Самарџић Пише: Ово је ван памети.Зависи чије памети

(11-03-2020, 11:56 PM)Унук "Народног непријатеља Пише: Љотићевац сеје лажи и забуну.Брозовски четници звани калабићевци. По њиховом утемељивачу.