22-03-2020, 07:28 PM
(22-03-2020, 06:27 PM)ОРЈУНА Пише:(15-03-2020, 03:41 PM)Филип Ђукић Пише: Јесте ли чули за ово?
https://www.rtvbn.com/3873862/novinari-o...klo-dodika
Негде сам прочитао да су се његови преци презивали Додиковић, али су током Другог светског рата променили презиме како би се сачували од усташа.
Тја...иста прича као и за Шешеља а притом се заборвља да су СВИ, СВИ, СВИ тзв. "хрвати" најпре били Срби!
Очекујемо најновије да је Додик ћосав и да има мало споловило!
Шта'ш...тагата је србска поголема!
Кад МИ дођемо навлас' (А МИ долазимо, то је сигурно као судбина!) понајпре ће да уведемо Закон за ГЕНЕТСКИ ИНЖЕЊЕРИНГ ишћеривања ОЛАЈАВАЧКОГ, ЖЕНСКОГ (јууу комшика јесте чули...) и ГРЧКО-ЦИГАЊСКОГ, СВАЂАЛАЧКОГ гена у Срба и то...МОТКОМ....оно 40 преко кладе, а код озбиљнијих случајева и АНТИ-ОЛАЈАВАЧКИМ СЕРУМОМ!
БАТИНА ЈЕ ИЗ РАЈА ИЗАШЛА А АНТИ-ОЛАЈАВАЧКИ СЕРУМ ТАКОЂЕ!
Данас шта гођ који добар Србин учини у NOVOSRBU и шире, одма'се јавља свака шуша, ала и врна па уз чашицу гракће к'о комшике у пењоарима и са папилотнама ујутру уз кафицу:
УКР'О ПАРЕ, ПРАЊЕ ПАРА, ТАЈКУН, ЛОПОВ, НИЈЕ СРБИН, ЋОСАВ ЈЕ, ИМА МАЛИ К........и тако то, по већ познатом рецепту женског олајавачког гена у некад поносном и војничком Србском Роду!
Није да лопова нема али и они се рађају баш из тог истог олајавачког гена па се губа из торине чистити мора!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!