20-02-2014, 05:00 PM
Došao Mujo kući i zatekne Fatu u krevetu s nepoznatim čovekom:
- Fato, što radi ovaj čovek u mom krevetu!?
- Čuda, Mujo, čuda radi!

Dodje muškarac kod doktora pa se žali da sa ženom već duže vreme nema nikakav muško-ženski odnos.
Sutradan doktor zove ženu u ordinaciju pa je pita za razlog zašto nema odnos sa mužem.
A ona će:
- Doktore da budem iskrena, svako jutro se uspavam pa za posao pozovem taksi, naravno novčanik zaboravim. Taksista me pita:
- Da pozove policiju ili da rešimo na drugi način?
- Mi rešimo na drugi način, pa zakasnim na posao, tamo me šef pita:
- Da me izbaci ili da rešimo drugačije.
- Naravno rešimo drugačije, ali pošto šef jedino uveče ima vremena ja opet taksi naravno para nema pa opet rešimo drugačije. Kada stignem kući mrtva sam umorna i samo mogu da spavam.
Na to će lekar:
- Da ovo sve ispričam vašem mužu ili da rešimo drugačije?
Gleda ciganka u dlan pripadniku naše mlade i perspektivne generacije i kaže:
- Do 35. godine če’ da nemaš pare i če’ da se mučiš.
Pita mladi i perspektivni, pun nade:
- A posle 35.?
.............................................................................................
- A posle... če se navikneš.
- Fato, što radi ovaj čovek u mom krevetu!?
- Čuda, Mujo, čuda radi!

Dodje muškarac kod doktora pa se žali da sa ženom već duže vreme nema nikakav muško-ženski odnos.
Sutradan doktor zove ženu u ordinaciju pa je pita za razlog zašto nema odnos sa mužem.
A ona će:
- Doktore da budem iskrena, svako jutro se uspavam pa za posao pozovem taksi, naravno novčanik zaboravim. Taksista me pita:
- Da pozove policiju ili da rešimo na drugi način?
- Mi rešimo na drugi način, pa zakasnim na posao, tamo me šef pita:
- Da me izbaci ili da rešimo drugačije.
- Naravno rešimo drugačije, ali pošto šef jedino uveče ima vremena ja opet taksi naravno para nema pa opet rešimo drugačije. Kada stignem kući mrtva sam umorna i samo mogu da spavam.
Na to će lekar:
- Da ovo sve ispričam vašem mužu ili da rešimo drugačije?

Gleda ciganka u dlan pripadniku naše mlade i perspektivne generacije i kaže:
- Do 35. godine če’ da nemaš pare i če’ da se mučiš.
Pita mladi i perspektivni, pun nade:
- A posle 35.?
.............................................................................................
- A posle... če se navikneš.