14-04-2020, 06:00 PM
(14-04-2020, 05:24 PM)ЈВуО-КГ Пише: Шта је комунизам направио од неких генерација на овим просторима најбоље показује пример секташа Петровић Мирољуба,Вучићевог ректалног алпинисте.Исприча Теша како је дошло до разлаза између њих и полупаног Мирољуба.Тако што овом смета слобода говора и пљувачина по Вучићу,покушао да им утиче на уређивачку политику и да се пишмани на њих што зову оне који су против Вучића и зашто не зову Мишу Чашу Вацића.Изгледа да је и Мирољуб љубитељ транвестита као и поменути Вацић.То је тај његов чувени морал, са друге стране Миломир Марић у госте позива педофила из КГ и представља га као чувеног композитора. Ради се о сељачини из Гривца званом Бетула,серијском силоватељу малолетних девојчица.Нисам ја џабе отворио ову тему јер Србија је комуњарска много више него што сам ја првобитно мислио.
Немо' комшо тако ти Аллаха! Само се погледај у огледало и видећеш неизлечивог удбаша.

.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М