26-04-2020, 06:38 PM
(25-04-2020, 02:04 PM)Бенито Пише: ПС ово што си горе написао, не би ни помислило дете од 15 лета, које је јуче овим кренуло да се бави. Не зна се која је реченица нетачнија.
Аха....ти даклем очигледно сматраш да да је ова наша реченица НЕТАЧНА или ЈОШ НЕТАЧНИЈА, па ка'е:
(25-04-2020, 10:35 AM)ПРОСВЕТАР Пише: ПА ЗАР НИСУ БАШ ТИ ЕНГЛЕЗИ, КАО УОСТАЛОМ И САВ ЗАПАД УОПШТЕ, НА НАЈГНУСНИЈИ НАЧИН ИЗДАЛИ И ПРОДАЛИ ЧЕТНИКЕ, КРАЉА И ВЛАДУ У ЛОНДОНУ, ПА ПОТОМ "ОДЛИКОВАЛИ" ПОСМРТНО ПАЛОГ ЂЕНЕРАЛА СА ОРДЕНОМ ПРЕПУНИМ МАСОМ ПЕТОКРАКА-ЗВЕЗДА ОКРЕНУТИХ НАОПАКО, ПРАВИ СИМБОЛ ПАКЛА И САТАНИСТА ПРОТИВ КОЈИХ СЕ ДАНАС БОРИ ДОНАЛД ТРАМП А НЕКАД....БАШ ТИ ПРОКАЖЕНИ ЉОТИЋЕВЦИ!
Куку и леле остатку од остатака Срба и Србије!
Међутим!
Ми себи дајемо слободу говора и деликт мишљења да изјавимо да је баш твоја оцена нашијех речи НЕТАЧНА или још НЕТАЧНИЈА од других сличних, јербо ми наше мишљење изражено у реченој реченици, нијесмо обликовало читајући "књижурине разних Карапанџића и Парежанина" но читајући ПОГЛЕДЕ од првог броја (не оне омладинске, титовске од пре 80-их, које је Гос'н Самарџић тада уређивао док смо ми овамо УЖИВО, ЈЕДАН НА ЈЕДАН, диванили са Србима изгнаницима разних "деликата мишљења", но ове новије, од тзв. "пада комунизма"), па смо туна могли лепо на слици да избројимо СВЕ, СВЕ, СВЕ...сатанистичке пентаграме на оредну КОЈИМ ЈЕ ТРУМАН, УЗ ТРУМАНОВА ЈАЈА У ПРАХУ, ПОСТХУМНО ДОДЕЛИО МУЧЕНИКУ СРБСКОМ ДРАГОЉУБУ!
Међутим!
Тај орден даклем САДРЖИ 13 (И СЛОВИМА ТРИНАЕСТ) САТАНИСТИЧКИХ ПЕНТАГРАМА, ПОРЕЂАНИХ У ОБЛИКУ ЈУДЕЈСКЕ ДАВИДОВЕ ЗВЕЗДЕ И ОКРЕНУТИХ
Н А О П А К О
КАО ПРАВИ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ СА ЛИКОМ СОТОНЕ!
![[Слика: Dra%C5%BEaLegion_of_Merit.jpg]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/25/Dra%C5%BEaLegion_of_Merit.jpg)
![[Слика: satanic-pentagram-vinyl-sticker-5006.png]](https://www.tenstickers.com/wall-stickers/img/preview/satanic-pentagram-vinyl-sticker-5006.png)
Тај орден је по нашем скромном деликту мишљења "детета од 15 лета", врхунац цинизма Гњилежног Запада према Мученику кога су издали и прстом нису мрднули да га спасу но су његовог убицу примали на највишем нивоу и црвени тепих му простирали од Енглеске Краљице до Черчила, Идна, Никсона, Кенедија....
Зато ми деликтно мислимо да би најзад требало да им се тај орден бачи у сатанско лице кад за то дође време, баш као што је учинио јуначки унук Јунака Ђенерала Милана Недића, који је бацио своје медаље хероја вијетнамског рата у лице Клинтону кад је овај започео бомбардовање СРБИЈЕ, (а не Милошевића, као што тврди рукољубац чифут-бабе Одврајт Вук Драшковић, и данас хермафродит Дарко Трифуновић)!
Тагата је србска поголема!
Међутим!
Ми смо думали и думали па смо издумали још један деликт мишљења што се тиче ваших писанија овуден!
Наиме ми имамо ође у шупи један стари тзв. "фајлинг кабинет" канадске војске, из времена кад су се у Канади још производиле добре ствари, то је ово на слици, а што данас праве пекинези:
https://www.wayfair.ca/furniture/pdx/fir...k1030.html
Па пошто долази лепо време ми смо намерачили да посклањамо све стварчице РАЗНИХ ОБЛИКА И ВЕЛИЧИНА еда би ослободили простор, па смо све те ставрчице РАЗНИХ ОБЛИКА И ВЕЛИЧИНА потрпали у тај речени "фајлинг кабинет"!
Међутим!
Неке трице лако улазе а неке мало повеће и угласте-теже, па смо ми били понекад приморани да те трице СИЛОМ, ПА И НОГОМ И ЧИЗМОМ у те фијоке угуравамо еда би некако и фијоку затворили!
Е даклем, та наша работа нас подсети баш на праксу "мејнстрима" овога форума илити догме "бораца из прошлога рата", а то је да се најпре осмисли један квази-идолошки "фајлинг кабинет" па да се у њега све и свашта СИЛОМ, ПА И НОГОМ И МЕНТАЛНОМ ЧИЗМОМ ОКОВАНОМ, на све начине угурава еда би се фијоке затвориле и све деловало чисто!

Оно....имамо ође у шупи и део неког старог зарђалог плуга који смо намерачили да изнесемо напоље и да од тога направимо скулптуру у слободном простору!
Међутим!
Гледамо ту захрђалу скаламерију и сетсимо се, замисли....Шумадрипца!
Па рек'о да је Шумадрипац ође он би и ту скаламерију покушао да угура у фијоку иако свако дете, не од 15 него од 5 лета, одма'види да је то немогуће!
Е ТАКАВ ЛИК НА ОВОМ ФОРУМУ ИМА ЧИН ПОДПОЛКОВНИКА, НЕ ЗНАМ КОЛ'КО ПЕНТАГРАМА И УГЛЕД ОД 258 'ИЉАДЕ-ЦРНИ МИЛОРАДЕ!
Куку и лелееее....
Међутим!
Ми смо на његово прос*еравање одговорили једном и више пута, па немо'сад да они који су му та одликовања доделили затварају очи над неспорним чињеницама да је огромна већина људског материјала тамо сличних Шумадрипцу, њихових родитеља, рођака, комшија и скоро свих познаника и пријатеља (част изузецима од којих сам први ЈА):
1.
ВОЛЕЛА ТИТА И СФР ШУГОСЛАВИЈУ ТОПЛОМ ЉУБАВЉУ.
2.
ПЕВАЛА МУ ПИОНИРСКЕ ПЕСМИЦЕ И СЛУЖИЛА УЊЕГА ЈАЊИЧАРСКУ ВОЈСКУ.
3.
БИЛА ЊЕГОВ ВЕРНИ САМОУПРАВЉАЧ ПЕВАЈУЋИ "САМОУПРАВЉАЧ НИЈЕ ОТИРАЧ"!
4.
НАВИЈАЛА ЗА ТУЂМАНОВ "ПАРТИЗАН" И "ЦРВЕНУ ПЕТОКРАКУ ЗВЕЗДУ", И ЈОШТ НАВИЈА!
5.
ПИЖДРИЛА ГОРКО СУЗАМА НЕПРЕБОЛНИМ КАД ЈЕ ТРБАТИ СРБОЖДЕР ЛИП'СО!....
....а сад та иста сорта малтретира овај форум са бесконачним копи-пастовањем сличица а све у складу са "мејнстримом"! Рецимо јуче хвалило Др. Кона (Куна, Коена) и претило да бије и убије ко не да се вакцинише, а данас се шлихта Гос'н Бениту и лепо сличице против истог Кона (Куна, Коена)!

Куку и леле опет и опет....!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!