22-02-2014, 03:52 PM
(22-02-2014, 12:47 PM)Chicot Пише:Захваљујем, још једном. Напоменућу ипак да напис има толико јаке темеље да фанатици који покушавају да се споре делују као кафнски теоретичари опште праксе подупрти о шанк.(20-02-2014, 05:26 PM)Нимбус Пише: Хвала Бенито.
Наравно, можда се нисам довољно прецизно изразио, сви знамо да се број од 80.000 партизана односи да завршницу рата, никако на почетак.
Пишем подоста на овакве теме. Ево једнога написа за који сам био у дилеми да ли да га у опште објављујем, због гломазности (16 страна). Међутим, прилично је раширен "блогосфером", па је чак стигао и до "Википедије". Наслов:
ЈУГОНОСТАЛГИЧАРСКИ АМОК (Може да се нађе и под другим нсаловом "Приручник за југоносталгичаре").
Нимбусе, свака част за чланак. Текст је сјајно написан.
Мој предлог је само да се потрудите да га боље поткрепите (боље од новинских чланака) како би текст имао јачу "позадину". Тиме бисте избегли насртаје и злонамерне коментаре читалаца типа (МyCity)"Луне".
Ја сам писао о сличним стварима, користио сам друге изворе, па знам да је ово што сте писали потпуно тачно.
Дајте још неки
Базни подупирач мог написа је научна студија наведена под бројем 2. Слободан Вуковић "Заузимање стартних позиција" Ја, заправо, нисам сигуран да сам извукао најрелевантније факте из те анализе. Ако будете имали стрпљења да прочитате толику гомилу факата, видећете да се аутор С. Вуковић позива на преко сто оригиналних докумената.
Знам Лунета.

Цитат:Дајте још некиПа ОК, но проблем. Ево једнога, за који сматрам да сам смислио добар наслов: "ЦРВЕНИ БАНОВИ, ЦРНЕ БАНОВИНЕ"
БАЧВАНИНЕ, такође хвала на конкретној подршци.