06-05-2020, 10:51 AM
Цитат:ПРОСВЕТАР
ТО СЕ ДОГОДИЛО И СВАКОДНЕВНО СЕ ДОГАЂА У,ПО КИЗИ, "СРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЂЕНОЈ ЗЕМЉИ" КАНАДИ ЂЕ ВЛАДА КАПИТАЛИЗАМ
Ми се ође редовно чујемо са младим кумовима из Канаде из града Кичинера, и тако док причамо ми их приупитамо каква је тамо безбедности, имали полиције, криминала....
Кажу они нијесу ни видели полицијска кола у Киченеру изузев на неком већем путу, криминала нема, кажу тамо комшије њихове не памти се задњи пут када је нека кућа обијена кажу све је безбедно него ође у Србији...
Ође ако те зауставе за време полицијског часа идеш код судије моментално, црни Милораде шта је ође у малом Вршцу полиције па ми мислимо да ће у сваком тренутку нас Румуњешће напасти, морали су ође други паркинг да праве....
У Вршцу позорници, гранична, саобраћајна, удба, у цивилу, криминалистичка....Пре ође било 10-ак 20 пандура, сад их има близу 70-80 обичних а да не причам о другима...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.