06-05-2020, 06:52 PM
(06-05-2020, 06:21 PM)Шумадинац Пише: Ел си оладио главу досад и смирио живце комшо? Пошто смо се забринули за тебе ономад кад си велио да идеш да спасаваш државу и да те неће бити који месец. Боље да си се јавио Болу, он готиви такве храбре који на речима мењају влас'!
.
Види љопац,нећу да ти кажем шта уместо те сламке да гурнеш,али ћу ти рећи следеће.Ја за разлику од тебе ,доконог сељака, стварно имам посла (приватна) уз редовни посао. Ако те као и сваку сељачку аброношу занима шта тачно радим,ово приватно,реч је о неким грађевинским пословима у којима ме ометају мало Вучић мало киша.Данас је Свети Ђорђе,па се не ради,ако можда знаш за то. Мислим на приватне послове,пошто морам сваку ситницу да напоменем да се лажни Шумадинац не би у мисли забацивао.Ти као сујетни провокатор,уз то и енормно глуп ентитет не можеш да схватиш да се ја овде ни са ким опраштао нисам него ето рекох људима да ме на форуму неће бити неко време као што и неће. Само теби интелектуални капацитет и домет схватања као доконашу и сеоском зунзару не дозвољавају да увежеш две просте чињенице.Пошто те је опхрвала сељачка пакост и урођена завист,рећи ћу само да сам се преварио у року завршетка послова па ће се испасти да ни до краја месеца нећу да завршим то што сам започео.Немој да заборавиш да лупаш у шерпе вечерас нити да окачиш нешто у вези Драшковића Вука. Ајде бежи ђилкошчино,превише сам речи истрошио на сеоског пакосника лажног Шумадинца,досељеног из ко зна које пичке материне.Марш !