28-05-2020, 09:38 PM
.
Да би брутално и поједностављено побили теорију бораца из прошлога рата заглављених неђе између '41-е и 45'-е, бива Гњилежни Запад-капитализам, љуцкиправа, демонократија, политкоректност, новоговор, педери, лезбаче, транџе, гориле, орангутани, шимпанзе, бабуни, мандрили и....макака мајмуни да 'ебу блесавим гојама ћерке, жене, бабе, прабабе....(значи позитивно) а све друго тоталитаризам, комуносатанизам, теорија завере (значи негативно), еве само примера рецимо из Колумбије која се води као земља демократије и капитализма (значи позитивно), па ка'е:
С'друге стране овакав наслов би био НЕМОГУЋ у суседној Венецуели, коју борци из прошлога рата заглављених неђе између '41-е и 45'-е, воде као земљу где влада комунизам или нешто слично (значи негативно), као и у Чилеу док је био Пиноче, за речене борце тоталитаризам (значи тоже негативно)....што'но рече младенац горе "црвени и једни и други"!

Поуку извуците сами иако смо ми одавно дигли руке јер:
Учио их, учио
Од среде до петка,
Ал' се нису одмакли
Даље од почетка.
Ништа више не научи
Пачурлија та,
Него што је и пре знала:
Га, га, га, га, га!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
Да би брутално и поједностављено побили теорију бораца из прошлога рата заглављених неђе између '41-е и 45'-е, бива Гњилежни Запад-капитализам, љуцкиправа, демонократија, политкоректност, новоговор, педери, лезбаче, транџе, гориле, орангутани, шимпанзе, бабуни, мандрили и....макака мајмуни да 'ебу блесавим гојама ћерке, жене, бабе, прабабе....(значи позитивно) а све друго тоталитаризам, комуносатанизам, теорија завере (значи негативно), еве само примера рецимо из Колумбије која се води као земља демократије и капитализма (значи позитивно), па ка'е:
Цитат:Мушкарац који је био жена трудан са манекенком која је била мушкарац!
https://srbin.info/svet/muskarac-koji-je...-muskarac/
С'друге стране овакав наслов би био НЕМОГУЋ у суседној Венецуели, коју борци из прошлога рата заглављених неђе између '41-е и 45'-е, воде као земљу где влада комунизам или нешто слично (значи негативно), као и у Чилеу док је био Пиноче, за речене борце тоталитаризам (значи тоже негативно)....што'но рече младенац горе "црвени и једни и други"!

Поуку извуците сами иако смо ми одавно дигли руке јер:
Учио их, учио
Од среде до петка,
Ал' се нису одмакли
Даље од почетка.
Ништа више не научи
Пачурлија та,
Него што је и пре знала:
Га, га, га, га, га!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!