28-07-2020, 06:51 PM
(27-07-2020, 11:48 AM)Mekenzi Пише: Ја....Ај да узмемо и да је то што пискараш тачно...То су учинили бољшевици предвођени од гомила неруса, и међу њима је било доста твојих омиљених Литуанаца.
Него што Руси у Русији побише десетине хиљада козака, монаха, свештенка, царску породицу, честите Русе, спалише манастире, минираше вишевековне православне цркве, силовали монахиње, вршили прогон и терор над верним руским народом.....То нијесу радили аустроугари или ванземаљци..
(27-07-2020, 12:49 PM)Коста Пише:Хтео сам наградити са више од једног плусића тај Костин одговор, а сада видим да није технички могуће.(26-07-2020, 10:00 PM)Mekenzi Пише: Нема разлике...Руси су комунисти у души и они крваву црвену петокраку не скидају, држе је свуда. Руси су под окупацијом целу источну Европу 35 година. Питај мало Пољаке,Чехе, људе из балтичких земаља, Румуне, Бугаре,Мађаре шта мисле о Русији и комунистичком периоду.То је исто валидно као да си рекао да данас пада снег у сред Београда. Коча Поповић је убијао Србе и тражио да се убијају Срби као у Лесковцу 1944-е, да ли су онда Срби у души комунисти? Или се Коча Поповић одрекао Српства прихвативши комунизам? Да ли је Никола Калабић био комуниста у души и да ли је убијао Србе или ма кога неду? Наравно да није.
Како им је "лепо" било и комфорно да се возе у трабанту...
А то што су ти народи хушкани са Запада да поистовећују Русе са Совјетима, боље ће им бити кад се отрезне иначе ће од совјетске колоније постати америчке колоније као што су за сада економске колоније Немачке. А што се Пољске тиче, треба да се она сети шта је радила окупацијом колевке Русије у 16 и 17-ом веку, стварајући унијатску цркву што је довело до русофобског и антисемитског расположења у данашњој западној Украјини.
Иначе, нису Руси већ совјети убијали Русе кад су отварали систем Гулаг, први логор је постављен одмах после Првог рата у Руском православном манастиру. Стаљин - грузин - је од 50.000 Православних цркава свео број на око 500 у целој Русији уочи Другог рата, а данас са Путином Православне цркве ничу као печурке (што није био случај под Јелцином). Комунисти не граде цркве, они их уништавају и каљају.
Није ми јасно толико острашћености против Руса, сем наравно код Србомрзаца на платном списку западних агентура. Јел си и ти такав?
Дакле, ајде људи, додајте и ви плусиће Кости!