29-07-2020, 04:48 PM
(29-07-2020, 03:36 PM)Mekenzi Пише: Каже Вучић и медији...Србија набавља 20 бомбардера..
То ко да купују на пијаци 2 кила јабука тако режимски медији "купују" бомбардере.
Војска Србије има вликих проблема са људством.у војсци. Масовно фале посаде за разне војна возила.
Србија има 14 миг 29 а само 8 посада. Да не причам о хеликоптерима.
Велики проблем је у копненој војсци. Србији фали бар 40% посада за тенкве, лазаре, норе, итд...
Млади патриЈотски наложени Срби,Косово је Србија, догдине у Книну, Дрина никад граница итд.... Тетовурају се масовно, набилдовани, који се бију по сплавовима и са жандарима на утакмицама немају муда да скупе и оду са одслуже војни рок...
Сви они дивљаци испред скупштине што певају косовске песме, имају орлове преко целих леђа пуна уста патриЈотизма нису способни да одслуже држави Србији...
Постајемо.ретардирана и неспособна нација...И Ного и Дамјан ће да враћају Косово а држали само пејнт бол пушку..
![[Слика: 200.webp?cid=ecf05e47ssw6myp3bkxgfi8542q...d=200.webp]](https://media3.giphy.com/media/flVygQLdqPlLy/200.webp?cid=ecf05e47ssw6myp3bkxgfi8542q3wdawhgh1v3rvyh2iybyn&rid=200.webp)
Ма немо'глава да ти бучи око тијех ситница! Кад уљегне Цар Путин одма'пошто се обави бескрвни војни удар,
П У Ч
и балавог сместимо у ченгеле (или у лудару какогођ), ласно ћемо МИ да доведемо Србадију у ред чим дођемо навлас'!
Ми смо војнички народ бре!
Ево ми у 77 година, јањичаре у СФР Шугославији нијесмо служили а у нас беше 6 пушаках, три продали ал'ове три су у перфектном стању и бојној готовости!
ПС
Само ови тектонски поремећаји овуден, оно брдо све стрмије сваке године....
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!