12-08-2020, 02:49 PM
(12-08-2020, 12:11 PM)Mekenzi Пише: Јесте непопуларно али ми се Тадићеви ставови све више у задње време много свиђају.
Чека', чека'....како "у задње време"? Ми се сећамо да је утебе Тадић вазда био упрве редове, одмах после блажене успомене Јосипа Броза, Јосипа Фрања и Вожда ти Крмнада Чварка (из партизанске породице)!
Немо'тако братееее....има те ођекаре, компјуторска меморија памћења све изјаве биљежи!

(12-08-2020, 12:11 PM)Mekenzi Пише: Није могуће нити реалн скинути Вучића са власти у наредне две године, хајде да онда опозиција крене да "добија мале победе" на локалу као што су професорке из Ћуприје,као што је генерисање младе ненасилне енергије по мањим срединама, одржавање перформанса..
Ја....мини-егзите свуден по земљи Србији, то брале! То му дође к'о политичке мини-електроцентрале!

(12-08-2020, 12:11 PM)Mekenzi Пише: Једини спас да се девастирани и угашени и у стечају ДС врати на политички живот јесте да га опет Тадић преузме..Ово са Лутовцем и Ракићком је циркус Лутовац без икаквог питања главног одбора странке излази и улази у коалиције, мења сам статуте, ено закључо странку и узео печат...ДС је дотако дно.
Јесссс...Лутовац је довео ДС на ивицу провалије али....са Тадићем на челу-КОРАК НАПРИЈЕД!!!
Искрено...и ми смо за Тадића!

Паметном доста!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!