17-08-2020, 06:17 PM
(17-08-2020, 03:38 PM)Sima Пише:(14-08-2020, 11:25 AM)Mekenzi Пише: Јеси ти Симо из круга двојке?Sto se prvog pitanja tice, ne znam o kome pricate i daleko bilo da sam iz kruga dvojke.
Да знаш имало али само мало да,си прочитао српску историју знао би да су како ти кажеш "девастираних подручја" изгинули силни Срби кроз све ратове и онај последњи 99-те.Српске војводе, ђенерали, официри, подофицири,војници и добровољци су увек долазили на браник отаџбине из "девастираних подручја".
Шта очекујеш од Нога, Бошка,Шешељевих синова и осталих београдских комуниста да служе српској војци ђе су им очеви били комунисти и професори по београдским факултетима и елита са дедиња...
Најмањи број војника је из Београда.
Moja izjava nije protivna vasoj, to sto ste rekli je istina, ni govora o tome da sam aludirao da je to sto vojsku cine ljudi iz devastiranih podrucja lose, niti da je trebaju ciniti ovi drugi koje ste naveli. Ali sam rekao da u vojsku nazalost retko idu ljudi iz patriotskih razloga i ljubavi prema vojsci, vec oni kojima samo vojska moze garantovani prezivljavanje, ne cak ni normalan zivot. I onda definitivno nece biti srcani mnogo oko svog posla, ista stvar je i sa profesorima. Mnogima je san da poducavaju mlade ali opet imaju svoj zivot i svoje potrebe, te primanja koje profesorsko zanimanje dozvoljava u Srbiji nisu adekvatna. I onda ce raditi nesto drugo, a kao profesor ce raditi neko ko uspe da se tu "uglavi".
Е Симо управу си...
Види постоје ође две врсте патриота.
Први су ти набилдовани, истетовирани, надрогирани, навијачи, хулигани, политичари патриоте попут Шешеља,Нога,Бошка и многих других због којих смопопушили у ратовима 90-их. Такви набеђени ликови нијесу у стању да прођу обичан систематски преглед а камоли пушку о раме да носе. А пушка није играчка нити је војска северна трибина где су поређане оне војне макете нити теретана.
Други скромни момци из мањих средина када добије позив за регрутацију само каже мајци и оцу одох да одслужим војни рок и одужим се отаџбини. То су скромни момци који имају породичну традицију . Њима у војсци није ништа тешко вредни одани и честити момци. Такви су данас велика мањина...
Нема више оних момака са "грбавим" оним српским носем и погледом. Када га видиш из даљине знаш да је Србин ово сад све ишарано,набилдовано,бесно, надрогирано,недисциплиновано пуна уста косовске митологије а не може ни обичан психотест да прође...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.