21-08-2020, 02:24 PM
(14-08-2020, 09:43 PM)Mekenzi Пише: Аууу црни просветару ја се после овог више неби јављо бар месец дана.
Нами је нејасно о чему ти причаш јербо лупетања дежурног УБИЦЕ ФОРУМА одавно прескачемо осим кад убаци сличице па рек'о ај'да му не прође труд без коментара!
Међутим!
Ако мислиш на његову мантру о "сличности између љотићеваца и комуниста", што је веселник начуо од Гос'н Самарџића који тоже годинама раби тезу о тобожњој сличности између "екстремнио-десних" идеологија и комуно-сатанизма, ми смо на то силовање основних постулата историје рода људскога одговорили једном и више пута, а ЗНАЈУЋИ ДОБРО ШТА ЈЕ УСТВАРИ КОМУНО-САТАНИЗАМ, да не давимо сад описујући ту патолошку СЕКТУ, то јест псеудо-религију, која је имала и дан-дањи има своје ВЕРНИКЕ, неке квази-зилоте, који су за циљеве те секте спремни и да погину, као и шта је ДЕМОНО-КРАТИЈА јер, за разлику од већине паметњаковића ођекаре, ми ЖИВИМО и РАДИМО на Гњилежном Западу, тј. у самом ТРБУХУ СОТОНЕ, већ 45 канадских зима, ми одговорно и постојано кано клисурина, по ко зна који пут изјављујемо следеће:
МИ ТВРДИМО ДА ЈЕ СВАКА НАЗОВИ-СЛИЧНОСТ ИЗМЕЂУ ТЗВ. КОМУНИЗМА И БИЛО КОЈЕ КА ДЕСНИЦИ ОРЈЕНТИСАНЕ ПАТРИОТСКЕ ИДЕОЛОГИЈЕ, ТЕМА ЗА "БОРЦЕ ИЗ ПРОШЛОГА РАТА" КОЈИ СУ СЕБЕ ЗАКЉУЧАЛИ НЕЂЕ У 41-ОЈ, НО ПОДВЛАЧИМО ДА СЕ ДАНАС, КАО И УВЕК, У СВЕТУ БОРБА ВОДИ ИЗМЕЂУ ДОБРА И ЗЛА, ТО ЈЕСТ:
ГЛОБАЛИЗМА, ТЈ. НЕО-ТРОЦКИЗМА, ГДЕ СПАДА И ДЕМОНО-КАРТИЈА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА
и
СУВЕРЕНИЗМА, ТЈ. ДРЖАВЕ-НАЦИЈЕ
тако да туна нема места угуравању свих догађаја одкако је свијета и вијека, па и у Србији, како оној онда тако и овој данас, у неке унапред припремљене фијоке у оном КВАЗИ-ИДЕОЛОШКОМ "фајлинг кабинету" који смо описали, тј. у појави која се у свету зове:
PIGEONHOLING
Што ће рећи убацивање сваког садржаја у већ унапред припремљене рупе за голубове у голубарнику*!
--------------------------
*Можда би ДИЛЕЈА Сандуловић као голубар, могао да каже коју више о томе!
Међутим!
Ми не бисмо да Гос'н Самарџићу кваримо омиљену тезу и угођај нарочито што ће се одма'јаве керови као Шумадрипац и Кизо тврдећи дa ми немамо шта да тражимо на овом форуму уколико СВЕ, СВЕ, СВЕ....изјаве Гос'н Самарџића, који је био привођен па ваљда све зна, не пропратимо са "standing ovation"
![[Слика: giphy.gif]](https://media.giphy.com/media/qIXVd1RoKGqlO/giphy.gif)
Шта'ш....
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!