30-08-2020, 11:06 AM
.
Кон (Кун, Коен): Нисам сатаниста и плаћеник Сороша;(Оно од Гејтса што га примамо, то се не пика!)
Вучић: Ја ћу да се вакцинишем!
Шумадрипац: И ја, и ја! Може једна углаву? Докторе, докторе...шлихт, шлихт....могу и ја мало да га примим од Гејтса, јес'да га већ примам од НАТО ал'на ову скупоћу....

Но, но, прво Војвођанери уред, вакцина Цара Путина ослобађа од руских страхова Јосипа Броза и Јосипа Фрања!
'Ајмо, рас, два, три....прво Крмнад Чварак (из партизанске породице) па Панснски го*фнар па Кизо одма'следећи!

EX ORIENTE LUX!
(04-05-2020, 08:07 AM)Шумадрипац Пише: .
Цитат:
Данас говорити против вакцинације не припада здравом начину размишљања. То значи нападати сопствену државу. Вакцинација неће бити потребна за децу, јер је јако благо код њих. Мој став је да свако бира да прихвата ризик да ли ће бити заражен или да ће прихватити да се вакцинише.
Др. Предраг Кон
.
Кон (Кун, Коен): Нисам сатаниста и плаћеник Сороша;(Оно од Гејтса што га примамо, то се не пика!)
Вучић: Ја ћу да се вакцинишем!
Шумадрипац: И ја, и ја! Може једна углаву? Докторе, докторе...шлихт, шлихт....могу и ја мало да га примим од Гејтса, јес'да га већ примам од НАТО ал'на ову скупоћу....

(11-08-2020, 12:13 PM)Mekenzi Пише: Руси направили и регистровали вакцину против короне и кренули са шприцањем..
Ајмо Русофили, љубитељи Цара заврћите рукаве нећете да дозволите Бил Гејтс и Ђорђе Сорош да вас вакцинише..
Но, но, прво Војвођанери уред, вакцина Цара Путина ослобађа од руских страхова Јосипа Броза и Јосипа Фрања!
'Ајмо, рас, два, три....прво Крмнад Чварак (из партизанске породице) па Панснски го*фнар па Кизо одма'следећи!

EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!