20-10-2020, 11:40 AM
(20-10-2020, 10:01 AM)Mekenzi Пише: Који си ти аматер када тако гледаш рат..
Можда смо ми аматер ал' Цар који помаже Јерменима (иако су циганија тешка) сигурно није, јер ево настаде одједаред обрт у рату за Карабах: Јермени добили оружје којим су за један, и словима ЈЕДАН, дан оборили пет, и словима ПЕТ турских дронова!
МЕЂУ ОБОРЕНИМА СУ НАЈМАЊЕ ПО ЈЕДАН ТУРСКИ И ИЗРАЕЛСКИ ДРОН!
Азербејџанци су Карабах протеклих дана `терорисали` помоћу ударних дронова!
Међутим!
Армија Карабаха је објавила видео-снимак остатака оборених дронова а војни стручњаци тврде да се на снимку види канадски оптоелектронски систем Wescam CMХ15D који се уграђује у турске дронове „Бајрактар“, плус - мотор израелског извиђачког и ударног дрона IAI Harop а такви дронови вреде више од 5 мелеона долареса.

Ово је прва документарна потврда уништавања турских и израелских борбених дронова од стране јерменских система ПВО од почетка ескалације сукоба тако да ово може утицати на даљи ток рата и његов коначни исход јер су управо „Бајрактари“ протеклих дана били важан азербејџански адут јер су својим високопрецизним ракетама уништили немали део ратне технике Карабаха.
Појавиле су се претпоставке да су Јермени добили „ново и убојито оружје које име је испоручила непозната земља“.

Ердоган је полудео и оптужио САД, Русију, Француску....ЦЕО СВЕТ БРЕ, да оружјем помажу Карабаху и Јерменији.
Ја....Калимеро...
јадан ја сви против мене!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!