06-03-2014, 10:33 AM
(05-03-2014, 06:48 PM)ЛукаЛоко Пише: Данас италијански председник Наполитано у званичној посети у Албанији је тражио убрзавање процеса уласка те државе у Европску Унију и додатно је тврдио да је Србија спремна да признаје независност Косова, док за Украјину је сасвим другачије тврдио да је интегритет те земље мора да буде основа међународне дипломатије. Он је сматрао Украјину „не маленим делом нашег стратешког видокруга“.Ja ti kažem da je Milošević bio pametan rat u Hrvatskoj sa početka 90-ih godina potrajao bih vrh 7 dana. Ovako pogrešno taktikom doveo je do istrebljenja srpskog naroda sa tih prostora.
Мислим да западна дипломатија сада има интерес да убрзи притиске на Србију у вези признавања Косова, како би спречили Русима да упореде случај могуће независности Крима са јужном српском покрајином.
Међитим неки западници се лансирају у упоређење Путина са Хитлером, уместо да нацисте траже у Кијеву. Хилари Клинтон је тврдила да Путин се понаша са етничким Русима у Украјини као својевремено Хитлер са судетским Немцима, и да он сматра Украјину као део Мајке Русије – а није свесна да по том последњем питању је по први пут била у праву- док једна новинарка је пренела речи једног украјинца из Крима који је рекао да је „Путин нови Хитлер“.
Mekenzi Пише:Ja kažem realno. Ako pokreneš vojsku ideš do kraja. Ne taktika kreni-stani kao Sloba Milošević 90-ih godina kada je mogao da zgazi Zagreb za manje od 24h na početku rata, da bi 4 godine kanije ustaše sa nato paktom za manje od 24 h proterale Srbe.Ти си исти који оптужује Милошевића за ко зна какве злочине, да је проузрочио "милионе жртава", а сада велиш, пребацујеш му да није згазио Загреб? А још ти се сматраш реаланим?
Ја не знам шта ти каже мозак!!
E takva je situacija i na Krimu i u Ukrajni. Umesto da je Putin pokrenuo vojnu operaciju, on se povukao. Elem to je NATO pakt osetio i već gomila trupe oko Krima kao oko Jugoslavije, dok se tobože vodi neki pregovori, kako bi se kupilo vreme i da se Rusija zaustavi. Ako jedan Putin nije hteo jedno poluostrvo da zauzme i pokaže vojnu silu na delu, onda stvarno ne znam mo kakvoj vojnoj super sili pričate.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.