05-11-2020, 04:25 AM
(05-11-2020, 01:28 AM)Бенито Пише: Добро, знамо за ово, али видиш и сам да ту има свега и свачега (нису сви ни пописани) али нема Американаца.
Ово је око крађе избора у Америци почело касније, много касније... Имаш неких аутора који су писали да је Теодор Рузвелт био последњи изворни израз воље америчког народа. Неки други аутори сматрају да је Френклин Делано Рузвелт био први прави председник САД који је био искључиво израз "дубоке државе". И тако даље...
Али, мислио сам на нешто друго. Ово је огромна крађа, што подразумева да је безобразна, а самим тим и мање-више отворена. Додуше и пре четири године била је слична акција, али нису успели. Зато су сада прешли све границе. Пошто ме то подсећа на изборе код нас када је дозвољено удби да дивља као последњих 8 година, или у Црној Гори толике изборе, онда сам написао да су учили од ових наших.
Све стоји што си написао.
Било је муљања са гласовима и раније али су то мејнстрим медији покрили тишином.
Како год, ово ме све више подсећа на шиптарске гласове са Косова и Метохије од 1990 -2000.
Најпосле, ко год у будуће узме за узор Америку по питању поштених и фер изборе унапред ће се дискредитовати.