14-11-2020, 11:19 AM
(13-11-2020, 10:11 PM)Милослав Самарџић Пише:Мелодија је прелепа,имам утисак да је нека стара народна,композитору свака част и једно велико ХВАЛА.(13-11-2020, 09:32 PM)гињица Пише: Одгледах филм са великим уживањем,утисак који је оставио на мене је одличан,озбиљан рад се види у свакој секунди филма ,јединствене фотаграфије и интервјуи у филму су право благо.Милославе једно велико БРАВО за тебе, и екипу која је овај филм направила на врхунском нивоу.Хвала!
Крај филма је врхунски са лепим и истинитим закључком ,о њему се певају песме на стадионима и свим светковинама, а његове убице више нико и не спомиње и то је оно што је факат![]()
Музика у филму је изванредна,препознајем једну мелодију у којој се пева о Калабићу (Од Тополе па до Равне Горе) али бих волео да знам која је мелодија која је доминантна у филму?
Доминантна мелодија компонована је за филм чисто као филмска музика, дело композитора Добрице Андрића.
И ако може једна мала помоћ ко стоји на слици где Калабић држи говор, иза њега са наочарима за вид,слика је и на омоту од двд.