26-11-2020, 11:01 AM
Не верујем. Задњих 50 година никада није спољашни свет толико честитао једном од кандидата у САД пре но што институције САД-а прогласе победника, и то, колико сам приметио, већином западне државе. Па, колико се сећам, ни 2000-е Ал Гору ни Бушу млађем нико није честитао тако гласно у Европи, а имали су исто свог фаворита који није био Буш. То ми делује као да је дубока држава затражила помоћ од институција и лидера које су до сада хранили, јер им је потребан притисак јавних мњења да се сакрију бројне крађе на изборима, па ако ипак Трамп остане да се атмосфера мржње против Трампа не попусти.
Мислим да администрација САД-а не мари много о тим иностраним честиткама јер има своју процедуру.
Видећемо, али верујем да Трамп може продужити свој мандат.
У сваком случају ако дође левичар, поново ће бити страшних притисака на Србе и исламисти ће се поново активирати у Сирији.
Мислим да администрација САД-а не мари много о тим иностраним честиткама јер има своју процедуру.
Видећемо, али верујем да Трамп може продужити свој мандат.
У сваком случају ако дође левичар, поново ће бити страшних притисака на Србе и исламисти ће се поново активирати у Сирији.
Слобода или Смрт!