18-12-2020, 09:21 AM
(18-12-2020, 02:49 AM)Јеремија Пише:(17-12-2020, 03:44 PM)Mekenzi Пише:(17-12-2020, 01:47 PM)Коста Пише:(17-12-2020, 01:40 PM)Mekenzi Пише: Предугачак је списак злочина породице Милошевића од ратних, преко политичких, а српски крајишници, Срби у Српској, Срби са Косова су доброооо и дебелооо на својој кожи осетили злочиначку издајничку политику породице Милошевић.
То да је издајник Срба је тачно. Али то нема везе са дефиницијом "ратних злочина", која се може приписати Изетбеговићу, Туђмани, учк и осталим србомрзцима за њихова злодела.
А одговор на друго питање? Како је то Милошевић "изазивао гуштере", кад је малте не спровео све што су тражили и више од тога?
Тешка и дуга прича, не вреди понављати.
Каква и која прича? Дај бре, ево је прошло двадесет година од кад нема Милошевића на политичкој сцени Србије а ви паламудите једну те исту причу... санћим, Милошевић крив за распад Југославије, за пад Крајине за... крив за сунчеве пеге и остала дешавања у васиони.
Свако озбиљан зна ко је и зашто разбио Југославију (Лесандри на душу што је Србију закључао у тамницу унијата), која није Милошевићева творевина, као што није Он разваљивао омеђине аветињске државе.
Они који су га довели на власт послали су му катил ферман када им више није требао и то је цела поента приче.
Истине ради морам рећи и следеће: Сви који су продефиловали после Милошевића показали су, и доказали, како су само чекали да Милошевић "попије кахву" да би се доказали колики су они спремни да унизе Србство, продају све, од гробова до манастира, све уз причу како су ето баш они жртвују за будућност Србије.
Више пута сам поновио како је свака пљувачина по мртвом Милошевићу терцирање унијатско - муслиманској причи о злим Србима.
Ко не схвата причу или је политички неписмен или ради у корист Србске штете.
Милошевић је био велики издајник, кукавица који није признао српски народ у НДХ који је издао српски народ на Косову док му син отварао веселио се у Мадони и бамбиленду а жена организовала ликвидацију Ћурувије.
Све што је дошло после њега је многоо боље било за земљу него са њим. Земљу коју је Милошевић оставио била је разорена, изолована под санкцијама, избачена из УН и свих међународних организација, аеродроми затворени, свуда требале визе,економски уништена...
Данас је колико толико боље. Србија је напредовала, призната у свим међуародним организацијама. Економски стабилна итд итд...
Време злочинца кукавице и издајице Милошевића "који узме пушку испали два метка и побегне и после кука нисам ја, нисам ја,ево вам пушка све само ме пустите, све ћу Вам дати"...Такви историја памти као најгоре.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.