03-01-2021, 01:54 PM
(02-01-2021, 09:00 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(02-01-2021, 03:30 PM)darkob Пише: Ова држава иде тамо где су је повели Вукан Немањић и краљ Милан Обреновић. Наши официри се неће више школовати по пропалој тактици Црвене Армије. Наша војска ће се поново вратити на стандарде који су важили у пруској а важе и даље у немачкој војсци. Јел ти је то јасно?
Ово важи и за тебе и за Русе и за Енглезе.
Ја нисам мали Рус. Ја сам мали Прус.
Трифуновићу опет лупеташ, отрезни се брале и уљуди после слављења кримо-католичког, западног и партизанског "новака" и повраћања по ћошковима!
Шта лупеташ јадан, имали су Срби јошт Немањића сем Вукана и још Краљева сем њемчура Милана-копилана, а доктрине руске и пруске војске су повезане к'о спојени судови, ал'ти то не знаш но булазниш о Гњилежном Западу а да ниси мрдн'о из Бео'рада!
Смири се, попи нешто за смирење, ПОСТ је унас Срба, не галами!
EX ORIENTE LUX!
Да ли си ти толико ретардиран? Ко ти је тај Трифуновић? Када ћеш више за Русију? Престани више да нас смараш са својим глупостима. Немаш појма јер си одртавео и пролупао па само знаш да мекећеш. Срећан ти пут за Русију и да те више не видимо и не чујемо.
Успут, кад помињеш краља Милана Обреновића, има да станеш мирно. Тај човек је преузео вазалну кнежевину са слабом војском без савезника и од те државе је направио снажну државу која је добила међународно признање, српска војска је тада ослободила Ниш, Лесковац и Врање. Када су се Руси и Бугари спремили да нас нападну јер нисмо хтели да предамо Бугарској Ниш, Лесковац и Врање уз нас су стали најпоузданији савезници које смо у историји имали. Немачко царство и Аустроугарска монархија.