09-01-2021, 11:13 PM
(09-01-2021, 02:41 PM)Mekenzi Пише: Ти причаш са Декијем.
Прс'о ти под старе дане опасно, када ти се чини да водиш дијалог са неким док гледаш јутјуб...То богме није добро....
Кизо ти ем што си плаћени бот а ни сам не знаш за кога све радиш, ти си такође и злобна и неинформисана будалетина!
Са Декијем може да прича ко год хоће а човек одговара на питања свих заинтересованих преко јутјуба а и преко фејсбука и твитера!
Иначе ми не знамо да ли су у Вршцу људи чули за WhatsUp преко кога могу и са тобом да разговарам, ЏАБЕ, само кад бих знао око чега и због чега, а да не причамо да се људи разговарају преко свих осталих апликација годинама!
https://www.whatsapp.com/?lang=en
Ми ето диванимо због посла и са Филипинима и са Карибима и са Мексиком, Костариком, у последње време чак и са Кубом, и све ЏАБЕ!
Где ти живиш бре пакосни џиберу?!
(09-01-2021, 02:41 PM)Mekenzi Пише: Сам си у тој дивиљни, сви те напустили и оставили у том картон насељу ко кера, бар овде администратори имају сажаљења према твом случају па те пушћају да дивљаш и ослобађаш мисли...Буди им бар захвалан на томе поготово Бениту....
Разочараћемо те али нашем имању у дивљини ођекаре је порасла цена изнебуха јербо људи беже од короне у дивљину, тако да смо већ ставили наш веома функционални кућер и два имања на продају па ускоро, во Имја Бога, са добијеним новцима за Русију, тако да Бенито ускоро неће више морати да брине о нами на форуму!

Ну искрено...хоћасмо да размишљамо, зашто крити, и о повратку у Србију ама видимо да има тамо подоста НАТО-Четника а о НАТО-партизанима да и не говоримо, мож'шлог да нас удари ако дигну споменик Титу на самом аеродрому к'о што прете, а оно што видимо на форуму изгледа да је то микро-слика народа тамо који је од злобе и пакости просто подивљао, тако да не мож'да прежалимо што доведосмо себе до просјачког штапа шиљући тамо и бацајући бисере ђе не треба, уместо да дарујемо неки Манастир па како дошло-тако и отишло!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!