25-01-2021, 03:00 AM
(25-01-2021, 01:39 AM)večni beli grad Пише: Ne tvrdim ja , nisam nigde ni napisao da ja tvrdim , to tvrde oštečene devojke ali eto ako ti tvrdiš da one lažu to će valjda biti da si ti držao sveću na nekom času glume ???
To što su se one odvažile tek sada da to iznesu u javnost je dokaz straha i srama koje im je on nabio dok im je sve to radio , te devojke i sve druge koje su prošle kroz takve strahote treba ohrabriti i podsticati da prijavljuju takve zločine a zločince treba kažnjavati maksimalnim kaznama .
Što se mene tiče ako je bilo baš onako kako je to tvrdilo desetak oštečenih bar do sada onda ta dzukela i treba da dobije doživotni zatvor .
"Otklon od Crnogoraca" , da nije žalosno bilo bi smešno ,
prvo on je čoveka koji nema nikakve veze sa Crnogorcima proizveo u istog jer se to uklapa u njegovu Srbomrzačku dogmu, potom je i njegovu ćerku, dakle drugo koleno rodjeno u Srbiji na osnovu izmišljenog slova e u Crnogorskom pismu isto tako proglasio Crnogorkom ,
a ti umesto da mu ukažeš na te laži podržavaš te Srbomrzačke budalaštine i komplekse jednog komunoustaškog falsifikatora . Sreća pa si barem sam forum ogradio od takvog stava i predstavio ga kao isključivo lično razmišljanje.
Radulovića ima i katolika i pravoslavaca ima ih i muslimana i 100% sam siguran da nisu svi ni Srbi, baš kao što nisu svi ni Hrvati a ni Crnogorci , dakle napisao si nešto potpuno besmisleno i irelevantno a da pri tome nisi stavio nikakav dokaz pripadnosti Crnogorcima pomenutog D.R. i njegove ćerke.
Pa kad smo već na toj temi da i tebi ukažem na to da su svi ti "poreklom Crnogorci"
bili SRBI ..nosili su kape sa 4S, krstili se u Srpskim crkvama i govorili Srpski jezik .
To je valjda dovoljan dokaz ko su korpusu naroda pripadali ili možda smatraš da bi trebao verovati tebi a ne recimo Njegošu .
![[Слика: image.jpg]](https://i.ibb.co/yR8W9dH/image.jpg)
Полако синовац, Његош и оно доба су далеко иза нас.
Црногорце из титовог јајца гледам искључиво као окупаторе а не једноплеменика са Србима - гегулама.
Једноставно, ако је ико поарао Србију то су буздовани из вукојебина од Шавника, Никшића, Цетиња, Подгорице и осталих питомНих крајева одакле дођоше "ђидови" окупатори.
Лепо написах којој секти се приклонила "силована" и који посао треба да опосле у Србији.
Ко не схвата да се ради о пројекту ширих размера (Америка - Европа - Аустралија), тај или је слеп или припада групи "жена у црном" и осталој стокупљевини.
Киза лепо наведе како су Срби осуђени уз помоћ секте на хиљадугодишњу робију, а ево сад се спрема лов на "вештице" у име назови жена које неће да ћуте...
Онај ко неће да ћути тај или говори сад и одмах или ћути заувек!