15-02-2021, 12:05 AM
Ujo moj mali ,
uputio sam te ko se jedini koristi terminom "ustašica" (usraše i komunci) ,
uputio sam te na zakone republike Srbije koji te demantuju,
uputio sam te na literaturu za drugi razred osnovne škole u Srbiji koji te opovrgava,
uputio sam te na pravila ovog foruma koji isto tako dokazuju da si slagao,
uputio sam te na lik i delo vlasnika ovog foruma koji u svom radu koristi ravnopravno ćirilicu i latinicu ...
Šta ti od ovoga nije jasno ???
PS. nemoj se više blamirati pokušavajuči budalaštinama koje svakodnevno prosipaš da prikriješ svoje komuno NDH poreklo ,
jednostavno tvoja genetika izbija prečesto i jasno pokazuje tvoje prave stavove ,
džabe veličanje četnika i Srba i Srbije kad ti ta mržnja prema nama vrca iz svakog posta , kako ovde tako i na drugim sajtovima.
uputio sam te ko se jedini koristi terminom "ustašica" (usraše i komunci) ,
uputio sam te na zakone republike Srbije koji te demantuju,
uputio sam te na literaturu za drugi razred osnovne škole u Srbiji koji te opovrgava,
uputio sam te na pravila ovog foruma koji isto tako dokazuju da si slagao,
uputio sam te na lik i delo vlasnika ovog foruma koji u svom radu koristi ravnopravno ćirilicu i latinicu ...
Šta ti od ovoga nije jasno ???
PS. nemoj se više blamirati pokušavajuči budalaštinama koje svakodnevno prosipaš da prikriješ svoje komuno NDH poreklo ,
jednostavno tvoja genetika izbija prečesto i jasno pokazuje tvoje prave stavove ,
džabe veličanje četnika i Srba i Srbije kad ti ta mržnja prema nama vrca iz svakog posta , kako ovde tako i na drugim sajtovima.