06-03-2021, 04:13 AM
(05-03-2021, 11:23 PM)Милослав Самарџић Пише: Хвала на савету.
Како да професионални наратор научи толико текста, неколико пута месечно?
Која два момка? Србија глобал? Они су радио и ТВ новинари/водитељи, са великим искуством. Нема шансе да ја причам као они. Барем не ускоро. Види се напредак, у млјим емисијама, за ових годину дана, али, ово је (још један) тежак посао.
Овај момак чита директно, гледа у камеру и не мора да се присећа!
Међутим!
Он се врло мало види док цело време приказује мапе, фотке итд., које људи морају да траже у случају 'Неретве'. Рецимо мени је ово све познато па опет сам морао да копам по мапама да бих могао да пратим! Млади људи су радознали али неурозни...нажалост свуда у свету!
Ваља имати у виду да твоји (све бољи) филмови нису намењени публици која зна него оној која не зна а има вољу да сазна!
ПИТАЊЕ:
Зашто се не удружите у једну моћну фирму са циљем играног филма о, рецимо Прањанима за почетак, што би можда наишло на разумевање и у Чемерици?
Ти момци су добри Срби, родољуби, националисти, видело се то из твог гостовања код њих, а и ти имаш историјске теме као оно о убиству Кнеза Михајла!
Само тема за размишљање...време иде, сваки дан смо све старији, ваља сачувати нешто за потомство јер млади...хммм!

EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!