10-05-2021, 01:29 PM
(10-05-2021, 12:20 PM)Александар Динчић Пише: Ма да ли ја видим Косту Пећанца на једној фотографији (на застави)?
Добро видите Динчићу. Не зна се ко је ко на Равној гори. Био сам сада 8. маја. Ту је сигурно 3-4 различита скупа. Равногорски покрет који сада води Предраг Богићевић, скупио се око 10:44 код споменика Крсти Кљајићу, Миша Весић, Момчило Живковић, Милан Баришић који воде други Равногорски покрет скупио се око 11 у цркви где је прота Драгомир држао парастос који је почео у 11, а нешто пре тога била је група Душана Марковића из Јагодине, која се у међувремену одвојила од оног РП-а који предводи Богићевић. Такође била је и једна мања група код плаца СЧП-а који сада води Гојко Рабреновић. Значи у једном дану имали смо бар 4 различите организације које су дефиловале, а наредног викенда имамо ПОКС И СПО који ће обележити овај датум, и у томе је сва наша несрећа, па ми ни око једног дана и једне личности и једног обележавања нисмо у стању да се сложимо. Оно што је такође тужно јесте да сви заједно када се саберу није их било више од 100тинак. Чудно нисам видео Чеку Дачевића, не кажем да није био само га нисам видео, обично је у Чичином вајату. Где су они сабори од 100 тинак али хиљада људи? Утисак ми је ове године покварило блаже "чукање" аута али шта је ту је.