20-05-2021, 02:58 PM
Meни није јасно зашто је закон о педерима повучен кад смо педерска држава,ђе педери имају сва права, боља него она у ЕУ и Америци.
Да ли је премијерка Србије педер?
Јесте
Да ли живи са партнерком ?
Живи.
Да ли имају ђеце?
Имају, партнерка родила.
Да ли нам је председник педер ?
Јесте.
Какве мушкарце воли?
Високе и мршаве типа: Вишекруна, Чукановић и онај манекен секретар у Министарству пољопривреде ког је као партнера водио у Бахреин и на принцов рођендан у УАЕ емирате ...
Има ли неко нешто јавно против педера?
Нема.
Имају ли педери сва права у Србији ?
Имају.
Сме ли неко да бије и псује педере јавно ?
Не сме...
Тако да ми под Вучићем смо педерска држава. Једини у региони имамо премијера лезбејеку са партнерком, и ђететом. Као и председника прикривеног педера.
Све државе имају нормалне особе носиоце високих државних функција.
Данас нико не дира педере. Мало их псују на друштвеним мрежама и то је све.
Педери апсолутно данас су пуноправни грађани Србије. Имају већа права него у ЕУ.
Зато сам ја да се тај закон врати, немој да испаднемо да нисмо педерска држава кад јесмо.
Да ли је премијерка Србије педер?
Јесте
Да ли живи са партнерком ?
Живи.
Да ли имају ђеце?
Имају, партнерка родила.
Да ли нам је председник педер ?
Јесте.
Какве мушкарце воли?
Високе и мршаве типа: Вишекруна, Чукановић и онај манекен секретар у Министарству пољопривреде ког је као партнера водио у Бахреин и на принцов рођендан у УАЕ емирате ...
Има ли неко нешто јавно против педера?
Нема.
Имају ли педери сва права у Србији ?
Имају.
Сме ли неко да бије и псује педере јавно ?
Не сме...
Тако да ми под Вучићем смо педерска држава. Једини у региони имамо премијера лезбејеку са партнерком, и ђететом. Као и председника прикривеног педера.
Све државе имају нормалне особе носиоце високих државних функција.
Данас нико не дира педере. Мало их псују на друштвеним мрежама и то је све.
Педери апсолутно данас су пуноправни грађани Србије. Имају већа права него у ЕУ.
Зато сам ја да се тај закон врати, немој да испаднемо да нисмо педерска држава кад јесмо.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.