23-10-2021, 11:03 AM
Иако се у јавности представљају као највећи заговорници вакцинације, представници актуелне власти у пракси су највише допринели да се људи не вакцинишу. Ко може да верује једном Лончару и Кону? Својим контрадикторним мерама, наметањима и претњама направили су хаос у нашем друштву и огроман број људи нема више никакво поверење у власт и њихове потезе по овом питању.
Изнова истичем да ми у Дверима нисмо антиваксери, да се залажемо за добровољну вакцинацију, да свако ко жели може да се вакцинише, као и да свако ко то не жели има Уставом загарантовано право да сам одлучује о своме здрављу и да му нико не може наметнути присилну вакцинацију. Ово се посебно односи на децу. Противимо се подели на вакцинисане и невакцинисане, као и свакој дискриминацији невакцинисаних грађана, аусвајсима и апартхејду у 21. веку.
Председник Српског Покрета Двери Бошко Обрадовић
Изнова истичем да ми у Дверима нисмо антиваксери, да се залажемо за добровољну вакцинацију, да свако ко жели може да се вакцинише, као и да свако ко то не жели има Уставом загарантовано право да сам одлучује о своме здрављу и да му нико не може наметнути присилну вакцинацију. Ово се посебно односи на децу. Противимо се подели на вакцинисане и невакцинисане, као и свакој дискриминацији невакцинисаних грађана, аусвајсима и апартхејду у 21. веку.
Председник Српског Покрета Двери Бошко Обрадовић
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М