14-11-2021, 02:08 AM
(13-11-2021, 08:58 PM)Шумадрипац Пише:(13-11-2021, 08:31 PM)Милослав Самарџић Пише: Твоји Кон и Шеклер, које рекламираш овде.
Обичај је да ти прво кажеш шта је изврнуто.
Конa сам само једном поставио због Просветара. Зна се да имам веома негативно мишљење о њему као и о СНС струци. Што се тиче Шеклера он је вирусолог и стручњак, као и сијасет многих трезвених стручњака који нису уз ову власт нити подржавају СНС струку.
Требао би да знаш да су крајњи левичари и крајњи десничари оскудне памети носиоци антиваксерске кампање у целом свету. Код нас су то млади скојевци и ултрaдесничари који баштине Љотићa, Недића и Пећанца, који бучу против глобализма, затварања, "тровања из ваздуха", и сл.
С друге стране многи у власти разних профила користе пандемију за своје интересе и на штету других, који намећу луцидне мере попут Ковид пропусница после 20:00h.
Све у свему не треба наседати на празне и непроверене приче и не користити пандемију против својих неистомишљеника.
Шумадрипче, јадни човече, пробуди се и покај се....ЕВО ОВО СУ ТВОЈИ јер си ТИ поставио хвалоспев либерал-чизмашу Ст. Протићу који је подржао уништавање мурала Младићу а све под лажном заставом србовања:
https://www.facebook.com/watch/?v=570104934218583
Даклем нису ово никви ''ултрaдесничари који баштине Љотићa, Недића и Пећанца'', нити су некви ''млади скојевци'' него ТЕШКЕ КОМУЊАРЕ, МЛАДЕ И ОДРТАВЕЛЕ, који баштине Тита, дижу песнице, урлају НО ПАСАРАН итд....
Ти си човече потпуно дезорјентисан, лечи се док је време и чувај се да те неко од млађаних Четника не звекне, Срби данас имају кратак фитиљ!
ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-УЈЕДИНИТЕ СЕ!
СФ-СН*
-------------------------
*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу
EX ORIENTE LUX!
Себи убраду:
ми поставили ово СФ-СН из зај*ебавања кад оно....ови истомишљеници нашег Шумадрипца се ваистину поздрављају са СФ-СН у Брозовском издању!
Да ми неко јуче рек'о мислио бих да је полуд'о!
Још само фали: NIŠTA NAS NE SMIJE IZNENADJITI!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!