14-11-2021, 10:48 PM
(14-11-2021, 05:48 PM)Милослав Самарџић Пише: Просветару, да ли се у Канади говори о преминулима од последица мера?
https://www.pressreader.com/canada/montr...9472863807
https://montrealgazette.com/news/local-n...the-herron
Пааа....зависи од провинције до провинције, то су као бивше републике у Шугославији, углавном се муља и прикрива кад су либераши у питању, а опет зависи ако се негде појави неки конзервативац па истина изађе на видело!
Два горња линка су из Кебека где је лист енглеске мањине објавио ИСТИНУ (а ИСТИНА је као стара препеченица, кад је конзумираш-жеже!), и то више да би се напакостило већинским Французима еда би их приказали у лошем светлу. То би рецимо било као кад би неки лист тзв. ''хрвата'' из тзв. ''А.П. Војводине'' намерно објавио нешто што баца лоше светло на Србе!
Наиме, неђе у априлу 2020-е дошло је до масовне заразе у старачким домовима а особље, од болничара до доктора, је једноставно...ПОБЕГЛО, остављајући старце да помру од болести и...глади, многи у сопственом измету!
Велика срамота, ужас...одјекнуло као бомба а слично се десило и у Џујорку о чему сам писао али се и тамо заташкало, демократија бре...!
Дакле стање у здравству се прикрива, морала је и војска да дође да помаже а покушали су да ангажују неке тек придошле како-тако приучене црнкиње еда би се ствари довеле у ред.
Међутим!
Тамо у селендри Киченер-Вотерлу, претежно њемачком градићу дебелих људи, дебелих жена и дебеле ђеце, ђе су Кизини кумови-суботари, тамо је вероватно све у реду, мало место-мали проблеми!
Све у свему свуда је исто, као и у Србији одједном нема више грипа, све је подређено кампањи ковид, ковид, ковид...а тенденција је да се сви који су помрли класификују као ковид-мртваци јер....ТАКВО ЈЕ НАРЕЂЕЊЕ ОД УПРАВЕ ЛОГОРА!
Код доктора више не може да се иде као раније, мораш да закажеш телефонски разговор на неколико дана унапред. Лично хтедох да питам нешто у вези ранијег неког прелома ноге али....питао сам у четвртак а телефонски разговор ми заказан за следећи уторак!
Нед'о Бог да добијеш корону, док ти добијеш разговор ти си већ случај за респиратор, А НЕ ДАЈУ НАМ ДА УЗИМАМО ИВЕРМЕКТИН ИЛИ ХИДРОКЛОРОКИН ПРЕВЕНТИВНО!
Неки наши покушали да наруче из Француске, Индије...ЈОК, не шаљу за конц-логор Канада!
Трудоа су већ покушали да убију, гађали га ситним камењем приликом изборне кампање а он ка'е плачним гласом ''сваки камен сам осееетио...'', невероватно, исти ДРАМОСЕР као балави тамо, као да их штанцују!
Да закључимо, за разлику од тебе ми смо мишљења да је главна суманута идеја овде вакционисање, вакционисање и вакционисање док су жртве због небриге проузроковане корона-лудилом само споредна колатерална штета!
Осећа се неуроза у компрадорским фармако-медицинским круговима, нису успели да вакционишу све, протоколи за лечење и имунитет ничу као печурке, информације се шире к'о ''самиздат'' у комуно-сатанизму, а вакционисање већ свуда пуца, највише захваљујући белом отпору у Чемерици!
Неки дан су покушали да приморају све, све, све...медицинске сестре да се вакционишу под претњом губитка посла али...сестре су запретиле напуштањем посла кољективное и конц-логор гаулајтери су морали да одустану.
Отпор чи-фармако-комуњарској диктатури се шири али...ТО НИЈЕ ДОВОЉНО ЈЕР ОНИ РАЗУМЕЈУ ЈЕДИНО ЈЕЗИК ГРУБЕ СИЛЕ, А ТО ДОЛАЗИ!
Амин, Боже дај!
СПАСИ ГОСПОДИ ЉУДИ ТВОЈА И БЛАГОСЛОВИ ДОСТОЈАНИЈЕ ТВОЈЕ!
А и симпатизерима добардан....шта'ш....
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!