21-11-2021, 07:42 PM
(21-11-2021, 02:39 PM)Јеремија Пише:(21-11-2021, 12:08 AM)Шумадинац Пише:(20-11-2021, 09:16 PM)Јеремија Пише:(20-11-2021, 08:44 PM)Шумадинац Пише: Леви или десни, али ипак ЧЕТНИК. Треба се чувати оних који то нису - Крџалија и комуниста. Тих гамади се треба најпре чувати. Највише их има у власти, као и међ' антиваксеримa и расколницимa. Такве треба на сваком кораку сатирати, што вербално што невербално.
Шта би са одговором на питање које сам поставио?
Немам одговор на то Војводо Јеремија. Нисам свезнајући. Ал паз' ово чему се служе Просветарови људи попут Јоване Стојковић, Алекa Рачића, Миле Алечковић, Антонија и др. који по антиваксерским групама шире дезинформације.....
https://cinjenice.afp.com/http%253A%252F...2F9RW6U3-1
Даклем, поставља се питање: Чему то? Зашто манипулишу? Зашто шире лажи?
Лажи има на обе стране, како код "ваксера" тако и код оних што их викате "антиваксери".
Но, они су за мене небитни у овој причи.
Држава -е лажу и подмећу што је недопустиво.
Фризирају се бројке, прикривају чињенице а истина крије од народа.
Све до једне владе са Запада врти исту причу и, као по правилу помиње СЗО, организацију коју је створила фармацеутска индустрија и која је финансира.
Затварање народа у својеврсни конц лагер не може наредити ни једна истанца власти ако се држе устава било које демократске земље.
Злоупотребе владајућих гарнитура су прешле сваку границу разумног и све више подсећају на време нацистичке Немачке.
Да не дужим, зар није симптоматично да ни један аристократа, политичар или неки од оних што се не експонирају не пати од ове трлеме коју су шифровали
већ се то дешава искључиво обичном народу?!
Политичка посла, злоупотребљавају епидемију да исфорсирају своје интересе а тиме само дају гориво антиваксерима. A чак и да јесте политика узрок целе приче, при чему се и ја слажем да има елемената тога поготово на Западу, то не значи да је тачна било која бесмислица коју провлаче антиваксери почевши од глупости да је већи ризик од вакцине него од самог вируса до тога да се вакцинисани претварају у зомбије и да могу да пренесу вакцину на друге...
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М