26-11-2021, 06:24 PM
Sve tacno sto prica Miroljub.Evo moj azena lekar ovde, Cvikere pocel ad anosi u osnovnoj skoli i dogurala do -8. I onda sad kad ostarela nadala se da ce to da padne malo, ali ne, kora da nosui i za kratko sad cvikere. Onda se iznervira, nadjemo na internetu vezbe za oci, krene sa vezbama svakog dana, skine dioptiju za citanje maloi, pa skine na -7. Ali to joj zvanicni lekari merili dioptiju. Onda nadjemo kurs u Srbiji drzi neka nasa, platimo 200 evra,. ode na taj kurs kad smo bili u Srbiji, skine potpuno za citanje i skine na -6 zvanicno, merili joj lekari. Onda u Srbiji se cudio oftalmolog kako je uspela da skine dioptiju.
Znaci za..te nacare, ja sma poceo malo d aih nosim, samo ja sam nista, 1 za citanje, sada takoreci ne nosim, ne zbog vezbi, nego moz ei bez njih, necu se navikam.
U startu me zena terala da nosim, ja nisam hteo. Posle i ona videla da ne valja.
Ovaj oftalmolog stvarno trebao da proba to da ne da nosi cvikere i krene sa vezbama.
Zena sad kaze da je skinula na -5 dioptriju zvanicno. vezba svakog dana, nista posebno od vezbi, ali treba biti uporran.
Znaci za..te nacare, ja sma poceo malo d aih nosim, samo ja sam nista, 1 za citanje, sada takoreci ne nosim, ne zbog vezbi, nego moz ei bez njih, necu se navikam.
U startu me zena terala da nosim, ja nisam hteo. Posle i ona videla da ne valja.
Ovaj oftalmolog stvarno trebao da proba to da ne da nosi cvikere i krene sa vezbama.
Zena sad kaze da je skinula na -5 dioptriju zvanicno. vezba svakog dana, nista posebno od vezbi, ali treba biti uporran.