27-11-2021, 08:42 AM
(27-11-2021, 01:39 AM)zaostoja Пише: Guranej sa p[[o;licijom mozda prolazi u Srb9iji. Ovde ne. ne prolazi jer te za cas ocrne u medijima da hoce sna silu d arrtusis poredak, ne prizanjes vlast i tako to. To je trebalo d anaucis za sve te godine koje si procerdao izgleda u kanadi. Gandi ti je doklaz da su uspeli da nadmudre i najpokvareniej engleze koji i sada vaze za najpodmuklije politicare u svetu. Znas i sam sta je Gandi rekao: Ako cuje da se dve ribe svadjaju u moru, verovatno je tu negde u blizini Englez.
ces na silu da rusisi nesto u kanadi, Americi...sa koje planete si ti pao....
zaostoja ja tesz hvalimz daszxi bistar¨} cxzovek iz naroda, seljakz, ama neczxitasz sta pisze onaj sa kojimx raszgo brljavs!
Ja rekoo:
наше је мненије да маса пучине заједно, демонстрације, гурање са полицијом, Ганди...ово, оно, трте, мрте....ич не да помогне
Dati presvedem na tvojux celavu latinicu-ustaszicu:
JA MISLIM DA VELIKE MASZE NARODAX[[ NIJEE DOBRO, GURANJZE SA POLICIJOM, GANDI, NE POMASZE!
A ti mi...hik...ogovarasz:
Guranej sa p[[o;licijom mozda prolazi u Srb9iji. Ovde ne....hik...ne prolazi...burp....
zaostoja nemo da pijesz kad dolaszis na forum, nijeleposz! Poszdravz
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!