30-11-2021, 03:02 AM
Ima nesto interesantno. Mene su na "Nultoj tacki" na Telegramu banovali istog trenutka kad sam rekao da se u Americi placa 13K za one kojie stave na respirator, i 39K ako umre. Ja ne mogu da vidim komentar nijedan niti da posaljem od tada, samo vesti. A to mi ej bio prvoi(i poslednji) komentar. 
E sad, server nulte tacke je u Americi, Politike slicno, Novosti ..., uglavnom svi ti poznati su van Srbije na zapadu, telegraf je u Srbiji, Danas Srbija i Pogledi isto.
Jel zna neko nesto vise o ovoim stvarima...?
Nesto meni tu mnogo smrdi.
--------
Zena mi kaze da mnogo znam, dodaje: A koliko to njih zna u Americi? Pa reko sta znam, znaju valjda? Pa znaju moji pacijenti kad im kazem.
Rekao joj JEDAN Amer....
Mozda je to razlog.
Aj neko nek ode telegram nulte tacke i nek anapise: U Americi placaju 13K dolara bolnici ako stave pacijenta na respirator i 39K ako umre.
Da vidim jel ce i njega da stopiraju. Link je ovde: Telegram: Contact @nultatacka

E sad, server nulte tacke je u Americi, Politike slicno, Novosti ..., uglavnom svi ti poznati su van Srbije na zapadu, telegraf je u Srbiji, Danas Srbija i Pogledi isto.
Jel zna neko nesto vise o ovoim stvarima...?
Nesto meni tu mnogo smrdi.
--------
Zena mi kaze da mnogo znam, dodaje: A koliko to njih zna u Americi? Pa reko sta znam, znaju valjda? Pa znaju moji pacijenti kad im kazem.
Rekao joj JEDAN Amer....
Mozda je to razlog.
Aj neko nek ode telegram nulte tacke i nek anapise: U Americi placaju 13K dolara bolnici ako stave pacijenta na respirator i 39K ako umre.
Da vidim jel ce i njega da stopiraju. Link je ovde: Telegram: Contact @nultatacka