09-12-2021, 03:29 PM
"Али он им не пушта кисеоник"
On kaze da pusta. Hoces tebi da verujem? Ocu, nema nikakav problem, ja ionako necu ni u Americi na kiseonik, kamoli u Parunovac, mada sam tamo proveo prvih 7 godina zivota. I zena(lekar) rekla da ne damo da je stave na repisrator, ako ubode Koronu.
Malo se ovo slaze sa informacijom lekara iz Kriusevca da salju STAZISTE u poluintenzivnu negu u Parunovac. Znas li ti koliko stazistal ekar zna? Pa takoreci nista. I posaljes takvog na poluintenzivnu negu.
Potvrda sa druge strane, sad sam nasao:
box
Komentari : Doktor Stanišić u "15 minuta": Zašto se najteži pacijenti šalju u Kruševac? : Južne vesti (juznevesti.com)
Nema bistijih ljudi nego sa juga:
Dejan
On kaze da pusta. Hoces tebi da verujem? Ocu, nema nikakav problem, ja ionako necu ni u Americi na kiseonik, kamoli u Parunovac, mada sam tamo proveo prvih 7 godina zivota. I zena(lekar) rekla da ne damo da je stave na repisrator, ako ubode Koronu.
Malo se ovo slaze sa informacijom lekara iz Kriusevca da salju STAZISTE u poluintenzivnu negu u Parunovac. Znas li ti koliko stazistal ekar zna? Pa takoreci nista. I posaljes takvog na poluintenzivnu negu.
Potvrda sa druge strane, sad sam nasao:
box
10:37 // 21. 10. 2021.
Kovid Krusevac je katastrofa.Mladi doktori bez staza i kontrole kojima je poveren zivot pacijenta,gde nema odgovornosti lekara i osoblja.Komentari : Doktor Stanišić u "15 minuta": Zašto se najteži pacijenti šalju u Kruševac? : Južne vesti (juznevesti.com)
Nema bistijih ljudi nego sa juga:
Dejan
12:34 // 21. 10. 2021.
Da li si se zapitao zašto u Kruševcu rade mladi doktori bez staža umesto lekara sa užom specijalizacijom?