27-12-2021, 02:47 AM
(26-12-2021, 11:56 PM)Mitic Пише: Одговор за зстоју:
Цитирао сам текст и званичне податке са Њу Сајентиста који се држи званичне приче и спада у портале званичне науке.
И даље су главне убице рак и срчане болести. То је било пре две године, то је било прошле године.
А нек је пао животни век за две године. И опет питање је, ко је томе допринео: ковид који је на трећем месту или рак и срчане болести?
И ковид је имао неки утицај, али су утицај имали и овај хаос и ове мере које су снашле скоро цео свет.
Kovid nije imao znacajan doprinos tome sigurno. Mozda preko lazi samo. A sto se pozivas na zvanicno, nisam ti ja kriv. To je tvoj izbor. Ko normalan danas prati zvanicno!?
Ja ti pricam nezvanicno, od ljudi koji tamo rade, od pacijenata.
Sta je zvanicno to znam i da ne citam zvanicne vesti.
Svi su umrli SA Koronom, 99% njih,. ali ne od Korone. To i mi znamo po nasim pacijentima. Svakom nesto debelo falilo. Mislim g;lupo je pricati, jer pratis vesti, ne stvarnost. meni je glupo d apratim zvanicne vesti jer se kose sa realnoscu, zato i pratim alternativne medije.Jednostavno ono sto pricaju zvanicni mediji se kosi sa nasom praksom i onim zasto su nasi pacijenti umrli. NTi ako nemas jaci dokaz od zvanicnih sajtova, sta da ti radim.