27-12-2021, 02:49 AM
(27-12-2021, 12:04 AM)Шумадинац Пише:(26-12-2021, 11:56 PM)Mitic Пише: Одговор за зстоју:
Цитирао сам текст и званичне податке са Њу Сајентиста који се држи званичне приче и спада у портале званичне науке.
И даље су главне убице рак и срчане болести. То је било пре две године, то је било прошле године.
А нек је пао животни век за две године. И опет питање је, ко је томе допринео: ковид који је на трећем месту или рак и срчане болести?
И ковид је имао неки утицај, али су утицај имали и овај хаос и ове мере које су снашле скоро цео свет.
Пусти га Митићу, нека булазни колико хоће. Шта очекујеш од ликова који прате "Нулту Тачку"? Са таквим испраним мозговима се не комуницира.
I ja mogu dak azem da ti bulaznis postavljajuci svoje linkove, ali nije poenta u sajtu, nego sta tvrdi i u logici.
Ti si tipican primer coveka koji dok mu zvanicno vlast en kaze nesto on to ne veruje.Tebi da sam rekao d aposje vanzemlajci pre 40 godina ti ne bi verovao, jer to zvanicni mediji negirali. Posto sad Amerikanci p[ustili video kako nesto neobicno leti ti ces malo i d averujes.
TYrebalo bi da razmisljajs svojom glavom a ne da cekas spikera ili zvanicnu vest. To svaka budala ume.