05-01-2022, 06:02 PM
Увек први почињем... нисам ни знао до сада да сам се учланио на форум да само први почињем. То ми је била основна водиља.
А када је то било први пут да сам почео други пут или други пут а да сам почео први пут...ако је уопште било први пут
. Тачније када се десило то „увек“.
Био бих најсрећнији када би ви средили мисли и културно послали једну, највише две...а можда и три поруке, за редом. А ви развалите преко целе стране. Ако неко жели нешто да прочита, мора да се враћа на прошлу годину. Имате ли ви, тамо у Америци додир са основном културом? Имате ли мере, да ли вас је комунизам потпуно оштетио?
ПС
Извињавам се свима због порука које нису у складу са темом , али је тешко оћутати и превидети врло непристојно понашање господина zstoja који злоупотребљава гостопримство на форуму и заузима читаве странице узастопним порукама и својим наклапањем. То што је простак ме и не чуди. Углавном такви и одлазе преко и чим се приближе сународницима, заподену свађу. Такав им је ментални склоп. Побегли негде далеко од првих проблема и себе и опет – наишли на себе. Од тога се не може побећи.
Иначе, штета што сте простак, јер се слажемо по питању корона зајебанције народа...
А када је то било први пут да сам почео други пут или други пут а да сам почео први пут...ако је уопште било први пут
. Тачније када се десило то „увек“.Био бих најсрећнији када би ви средили мисли и културно послали једну, највише две...а можда и три поруке, за редом. А ви развалите преко целе стране. Ако неко жели нешто да прочита, мора да се враћа на прошлу годину. Имате ли ви, тамо у Америци додир са основном културом? Имате ли мере, да ли вас је комунизам потпуно оштетио?
ПС
Извињавам се свима због порука које нису у складу са темом , али је тешко оћутати и превидети врло непристојно понашање господина zstoja који злоупотребљава гостопримство на форуму и заузима читаве странице узастопним порукама и својим наклапањем. То што је простак ме и не чуди. Углавном такви и одлазе преко и чим се приближе сународницима, заподену свађу. Такав им је ментални склоп. Побегли негде далеко од првих проблема и себе и опет – наишли на себе. Од тога се не може побећи.
Иначе, штета што сте простак, јер се слажемо по питању корона зајебанције народа...