02-02-2022, 11:42 PM
(02-02-2022, 10:48 PM)Шумадинац Пише:(02-02-2022, 08:45 PM)РежисерСтари Пише:(02-02-2022, 10:27 AM)Шумадинац Пише: Иде се на томе да се комплекс Равне Горе приватизује и претвори у туризам. То значи да ће се обезвредити живи Сабор и скуп и претворити у мртви реликт прошлости. Даклем, то је уједно и последњи и завршни ударац УДБЕ. "Ако не можеш идеолошки, онда га комерцијализуј".
Не слажем се,напротив.Пуна подшка,здравом и планском насељавању Равне Горе,њеном уређењу и напретку по питању инфраструктуре.Само улагање,правилан развој,афирмација приватне иницијативе и туризам могу унапредити Р.Гору.
Да се обезвреди живи сабор??Једнодневни скуп од 1000-2000 људи,којем доминирају ствари које немају везе са Равном Гором?Удба,Озна?ПАРАНОЈА!!
Напред општина ГМ,напред изградња путеви,еко-хотели,развој и улагање.
пс-Што немам доконих 5-6000 евра за један леп плац,па и мене да за...бе удба.
Одлично! Таман да те неко повеже са Овим или Дачићем. Можда ти се жеља оствари.
Моје су жеље у економском смислу ко и Дражине.Чист капитализам и слободно тржиште.На жалост маса поштовалаца равногорског покрета су и даље самоуправљачи.Већина сања државне јасле,а мислим да је и РП као организација делом на јаслама.
Јел удба и на Златибору,Дивчибарама,Тари?Дајте онда Удбу...боље него празна планина,са једним скупом годишње.
Понављам увек сам за изградњу,плански развој,еко одрживи туризам,здраву конкуренцију уз очување и унапређење животне средине.
Волео бих и други да се овде изјасне баш да видимо како људи гледају на овај потенцијал?