11-03-2022, 06:30 PM
(11-03-2022, 05:32 PM)Шумадинац Пише: Лакше би било очетничити окореле комуњаре и љотане него убедити самоуверене полуинтелектуалце који следе разна чапљизгања опскурних људи који манипулишу дезинформацијама и који лажима обмањују ширу јавност, попут Др. Несторовића, Алека Рачића, Велимира Абрамовића, Слађане Велков, Дејана Лучића, Милана Брдара, Јоване Стојковић, Мирољуба Петровића, Мариа Бојића, Саше Боројевића, Горана Шарића и др.
Следбеник "вирусолога" Стефана Ланкеа..... То је тек патологија.
Узалуд очекујем одговор на питање шта је то ћелија људског организма и разумевање њеног рада. И очекивао сам бар оквирни одговор, а добијем одговор бота Чеде Јовановића. Другосрбијанца у „мантији“ који не разматра чињенице него лупа и износи нека имена где је имао улогу бота да омаловажи некога.
Stefan Thomas Josef Lanka је бар толико добар вирусолог у односу на остале као што је то Pierre Jacques Antoine Béchamp у односу на винарског техничара Пастера.
Дакле, уважени интелектуалац Шумадинац, шта је то ћелија људског организма и како то ради? Мислим са сте за ово време на располагању могли прочитати, или вам се не „прима“. За пароле сте вешти и немојте да ми овде „сендвичарите“, него одговорите на јасно питање.