29-03-2022, 10:48 AM
(29-03-2022, 10:02 AM)Vlad Alekš Пише:(25-03-2022, 05:38 PM)Авакс Пише:(25-03-2022, 04:49 PM)Шумадинац Пише:
Ново појачање Патриотском блоку за обнову краљевине:
- Др. Бранимир Несторовић
- Др. Алек Рачић
- Др. Валентина Арсић Арсенијевић
- Др. Борислав Антонијевић
Откуд сад ови добри и још и појачање... неко недостаје са овог списка.![]()
(11-03-2022, 05:32 PM)Шумадинац Пише: Лакше би било очетничити окореле комуњаре и љотане него убедити самоуверене полуинтелектуалце који следе разна чапљизгања опскурних људи који манипулишу дезинформацијама и који лажима обмањују ширу јавност, попут Др. Несторовића, Алека Рачића, Велимира Абрамовића, Слађане Велков, Дејана Лучића, Милана Брдара, Јоване Стојковић, Мирољуба Петровића, Мариа Бојића, Саше Боројевића, Горана Шарића и др.
Следбеник "вирусолога" Стефана Ланкеа..... То је тек патологија.
Шта ти је патологија...тако вам је то када другосрбијански бот на задатку, звани Шуми-Бисерко...ботује
![]()
Или у преводу, стао сам у г..но...ау људи ала то мирише![]()
![]()
Ја сам одавно поставио питање - шта је или ко је Шумадинац? Да ли је у питању провокатор УДБЕ, или софтверски бот, или само један обичан магарац...
До дан данас нисам добио разуман одговор.
Најбоље је игнорисати будалу.
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.