04-05-2022, 07:30 PM
(04-05-2022, 06:09 PM)Авакс Пише:(04-05-2022, 05:54 PM)Шумадинац Пише:(04-05-2022, 11:17 AM)Милослав Самарџић Пише: Момци, овај форум је против антисемитизма, немојте то више. Ни у ком облику, Жидови итд
Авакса и нарочито Змаја Баћушку треба санкционисати због отворене љотићевштине, тј. перфидног антисемитизма и сличних завереничких болештина.
Отвореног антисемитизма?
„Дакле, супротстављање трендовима циониста и њихових организација сматра се антисемитом?“
https://www.truetorahjews.org/world-jewish-congress-lie
Авакс (и остали ако има још неко да дода)... немојте да кваримо. Ако је јатаку (СМ) наша прича - прегласна, да се мало утишамо. Ево, ја се први утишао - скроз. И гост је гост, али и дост' је дост'. Рекли смо шта мислимо. Искомуницирали смо, али да не претерујемо и не кваримо гостопримство, и бацамо човека у ко зна какве све проблеме.
Пустимо такве ствари онима којима то - боље лежи.
Ја се за своје уверење и изнето мишљење нећу ником извињавати, нити тражим да се за тако нешто неко други мени извини. Могу кориговати и уверење и мишљење ако ме неко у слободној расправи - преубеди, тј. докаже ми да ми уверења која сам изнео - нису на месту. Људи греше, људи се коригују временом. Ко не греши и ко се не коригује, тај је - мртав. А ко избегава расправу, јер има "нека своја научена или стечена предубеђења", то је онда нешто друго о чему не бих даље детаљисао.
Сви знамо шта су предубеђења, и да то није нешто што је плод "интелектуалног процеса".