04-05-2022, 09:15 PM
Pa Kada Bosko izda saopstenje to se ovde na forum objavi u Tri podforuma I 4-5 Tema.
A Tek Kada krene skupstina...naebali smo sa Boskom ovde.
Da se manemo Boska, ostavljamo ga veseljaku Sumiju da botuje.
Da se vratimo temi, situacija vro ozbiljna.
Realno na dvoru je situacija katastrofalna.
Old fadr Alek je u Londonu na dugoom lecenju I oporavku. Pitanje je sta ce bit sa njime.
Katarina ne zna gde udara, besna na sve zivo.
Filip pokusava da preuzme kontrolu, ali zla maceha neda dvor. Ostala dva njegova sina gledaju svoj biznis na Zapadu.
Filip je dobar covek. Medjutim ne znam I da li ima autoriteta da iznese ovu tesku situaciju u koji je dvor upao.
Zezancija je ogromna jer Kacina Fondacija iz Cikaga I Britanije debelo uzimaju pare sa Dvora I iz Srbije
Mi smo mi davno vodili debatu sa Vladimirom iz Nisa.
E, sad Princu Filipu pripada da zivi na dvoru dok je old fadr u bolnici. Princ nije zasluzio da se vucara po stanovima I zivi privatno. Red je da sa svojom porodicom udje u srpski dvor.
Katarina treba najuriti. Ta Zena nije za Tu ulogu.
Oni Sto se plasim da ne potece krv na dvoru.
A Tek Kada krene skupstina...naebali smo sa Boskom ovde.
Da se manemo Boska, ostavljamo ga veseljaku Sumiju da botuje.
Da se vratimo temi, situacija vro ozbiljna.
Realno na dvoru je situacija katastrofalna.
Old fadr Alek je u Londonu na dugoom lecenju I oporavku. Pitanje je sta ce bit sa njime.
Katarina ne zna gde udara, besna na sve zivo.
Filip pokusava da preuzme kontrolu, ali zla maceha neda dvor. Ostala dva njegova sina gledaju svoj biznis na Zapadu.
Filip je dobar covek. Medjutim ne znam I da li ima autoriteta da iznese ovu tesku situaciju u koji je dvor upao.
Zezancija je ogromna jer Kacina Fondacija iz Cikaga I Britanije debelo uzimaju pare sa Dvora I iz Srbije
Mi smo mi davno vodili debatu sa Vladimirom iz Nisa.
E, sad Princu Filipu pripada da zivi na dvoru dok je old fadr u bolnici. Princ nije zasluzio da se vucara po stanovima I zivi privatno. Red je da sa svojom porodicom udje u srpski dvor.
Katarina treba najuriti. Ta Zena nije za Tu ulogu.
Oni Sto se plasim da ne potece krv na dvoru.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.