02-06-2022, 12:09 AM
(31-05-2022, 07:09 PM)Шумадинац Пише: Синовац, да простиш "мислит' и срат' није исто". Не треба рачунати болесну и унакажену Русију 1917.-2000. Јер су и они били под окупацијом црвене немани 1917.-1990. и под окупацијом НАТО демонократије 1990.-2000. Већином у том периоду нису знали шта раде. О Сабору на Равној Гори можемо дискутовати само ако смо били и учествовали на том Сабору. У супротном, понављамо другосрбијанске стереотипе, нарочито преко медија.
Ево узми 1000 годину можеш и п.н.е, и бронзано доба, ледено доба Еве и Адама и до дана данашњег. Коју годину узмеш изузев I. св. Рата када су нам заиста помогли??
Реци ми тачан датум један једини а да није датум Првог св рата када су то нама озбиљно на терену помогли Руси??
Ти имаш велиш да су намммм браћааа хиљаду пута помогла.
Чекај, па и ми смо били црвени,црвенији да нњ мож бит црвенији. Како то да браћћћћааа одликују Фрању Туђмана, пошаљу му хеликоптере и наоружање, дигну руку за санкције 92-ге, доведу комунисте 45-те на власт, 30-их образују и спреме Броза и сапатнике за пееузимање власти у Југославији
Ево Шуми брате, наведи ми у истори бар три примера када су та твоја браћћћћааа ставила конкретно руку у ватру за Србију а да није први светски рат где си стварно "улетели" за Србе?
А ја ти могу навести 100-не примера како је Америка помагала, спасила, србе, српски народ, четнике, и како их је нахранила и одгојила и колико је Америка поштовала српску традицију, цркву где је одликовала Ђенерала.
Не сећам се, а подсети ме да су Руси одчиковали бар једног Србина изузев Кусте и Вучића пре пар година.
Русија нити једног Србина, четника није спасила, а две хиљадитих могла је да спасе од хашког суда Радована и Ратка али су их пустили низ воду битан им је био Сноуден.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.